kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ölsem bir tek çalışma arkadaşlarım üzülür

Cem Yılmaz, bir ilaç firması için Okuyan Us Yayınevi tarafından hazırlanan ve sadece doktorlara gönderilen 'Beyaz' adlı dergiye özel bir röportaj verdi. Röportajda ünlü komedyen, evhamlı olup olmadığıyla ilgili soruya; "Yok, ben direkt öleceğimi düşünüyorum" şeklinde yanıt vererek, ani bir ölüm beklediğini ifade etti. "Doktorların beni kurtarmak için bir çabası olacağını zannetmiyorum. Literatürde olmayan bir hastalıktan giderim herhalde" diyen Cem Yılmaz, hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu belirtti. Yılmaz, "Ölümle ilgili pek sıkıntım yok" diyerek bu konuya da espriyle yaklaştı: "Şu an ölsem bir tek birlikte çalıştığım arkadaşlarım üzülür, 'Ne güzel film yapacaktık' diye... Ama işim bitmeden gitmem diye düşünüyorum."

KAZAN DOĞURDU GİBİ...
Ünlü sanatçı, ölümle ilgili düşüncelerini anlatırken, bir Nasreddin Hoca fıkrasından da örnek verdi: "Nasreddin Hoca'nın kazan doğurdu fıkrasındaki 'Kazan doğurdu deyince inanıyorsun da, öldü deyince neden inanmıyorsun' gibi bir şey. Sahneye çıkıp kuyruklar oluşunca inanıyorsun da, öleceğine inanmıyorsun, oluyor." Cem Yılmaz, ünlülerin ölümlerinin ardından yaşanan duygusal sahnelerden ve izleyenleri gözyaşlarına boğan çekimlerden hoşlanmadığını da şu cümlelerle ifade etti: "Yedi Karanfil'in müziği eşliğinde TV'de görünürüm artık. Yedi Karanfil olmayalım diye bütün acılarımızı içimize atıyoruz."

DAYANMA GÜCÜ GELİYOR
20'li yaşlarında sağlıkla hiç ilgilenmediği halde sağlığın artık gündemine girdiğini belirten ünlü komedyen, ağabeyiyle bir diyaloğunu aktardı: "Arabada konuşuyorduk geçen gün. 'Bir müddet sonra cinsellikle ilgili de acayip şeyler olmaya başlayacak. Buna nasıl alışacağız?' diye sordu. Ben de, 'Alışılıyordur herhalde' dedim. Nasıl olur da cinsellik insanın gündeminden çıkar? Demek ki o yaşlar bile var. İnsana o dayanma gücü veriliyor işte!"
Haberin fotoğrafları