kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Eva'nın ihanet kabusu hala bitmedi

Tony Parker tarafından ihanete uğradığı söylenen Eva Longoria, her fırsatta eşine güvendiğini söylüyor. Ancak seksi yıldız, Parker'ın kadınlara karşı olan gereksiz samimiyetinden de çok rahatsızlık duyuyor..
Altı ay önce masal gibi bir düğünle ünlü basketçi Tony Parker'la evlenen Eva Longoria, bir süredir eşinin kendisine ihanet ettiğine dair çıkan haberlere karşı mücadele veriyor. Fransız model Alexandra Paressant'ın düğün günü Parker'la tanışıp, iki ay ilişki yaşadıklarını açıklaması üzerine bir hayli üzülen Longoria, o günden bu yana eşinin yanında olmaya özen gösteriyor. Bu iddiaları tamamen reddeden Parker ise Longoria'yı kesinlikle aldatmadığını ve Paressant'ı hiç tanımadığını söylüyor. Davranışlarıyla ünlü basketçiye güvendiğini göstermeye çalışan Longoria'ya yakın kaynaklar; güzel yıldızın içinin çok huzursuz olduğunu belirtiyor. İhanet iddiaları yüzünden çok utanan Longoria, eşinin kadınlara karşı olan flörtçü tavırlarından da hiç hoşlanmıyor.

PARKER'I UYARDI
Kadınlardan oluşan geniş bir hayran kitlesine sahip olan Parker'ın samimi tavırları Longoria'yı çileden çıkarıyor. Haklarında daha fazla kötü şeyler yazılmasını istemeyen Longoria, sürekli eşini bu konuda uyarıyor. Ancak Parker, eşinin bu uyarılarını pek dikkate alıyormuşa benzemiyor.
Haberin fotoğrafları