kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sibel Can Ebru Gündeş

Biz birbirimizi asla kıskanmayız!

ÖZLEM AVCI - MAGAZİN
Birbirlerine övgüler yağdıran iki ünlü sanatçıdan Ebru Gündeş, "Sibel'le birbirimizi hiç kıskanmayız" dedi. Can da, Gündeş'e bir an önce evlenip anne olmasını tavsiye etti!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Biz birbirimizi asla kıskanmayız!
Assolist tartışmalarının yaşanıldığı şu günlerde; birbirine hep destek çıkan Sibel Can ve Ebru Gündeş, özel bir kanalın yılbaşı programı için ilk kez biraraya geldi. Çekimlerde şıklıklarıyla dikkat çeken iki sanatçı, birlikte seslendirdikleri şarkılarıyla konuklara müzik ziyafeti çekti. Yeni yıl dileklerini basın mensuplarıyla paylaşan Ebru Gündeş, "Sibel Can gibi güzel bir annenin yanında ne isteyebilirim, ben de anne olmak isterim" dedi. Sibel Can da, Osmantan Erkır'la beraberliği olan Gündeş'e, "Birbirinize çok yakışıyorsunuz. Sana acilen evlenmeni ve anne olmanı tavsiye ediyorum. Hem de iki tane ikiz yani dördüz olsun. Beni geçmen lazım. Bende üç tane, sende dört tane olması lazım. Korkma, sen doğur; ben sana yardım ederim" dedi ve ekledi: "Sen hem çok iyi bir eş hem de çok iyi bir anne olabilirsin bunu gözlerinden görebiliyorum..."

'SİBEL BÜLBÜL GİBİ'

Sanat camiasında kıskançlıkların çok olduğunu belirten Ebru Gündeş, şöyle konuştu: "Sibel'le birbirimizi hiç kıskanmayız. Sanat camiasında iyi insanlar da var kötü insanlar da... Sibel güzel bir ses ve güzel bir kadın, ben ona bülbül diyorum. En önemlisi yüreği güzel. Biz öyle polemiklere girmeyiz. Zaten Sibel de bu tür olayları görünce polemiklerden uzak durur. Bence en iyisini yapıyor..."