kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yılın son gününde indirim fırsatlarından yararlanın

Yüzükler kardelen açtı
Özgün tasarımları ile dikkat çeken JİVAL, yeni yılda sevdiklerine bir armağan vermek isteyenler için özel bir koleksiyon hazırladı; JİVAL Kardelen... Kardelen çiçeklerinin zarafetinden esinlenerek tasarlanan mini set; kolye, küpe ve yüzükten oluşuyor. Yeşil ve beyaz altının kullanıldığı takılar, yuvarlak taşlarla tamamlanıyor. Zarafeti ve sadeliği buluşturan JİVAL Kardelen koleksiyonu mücevher seven hanımların gözdesi olacak.

Hayatın her yerinde kristal
Hayatın her yerinde kristal Swarovski'nin 'Soul of Time' Koleksiyonu, 2007 İlkbahar-Yaz serisinin bir uzantısı. Asimetrik tasarımların yer aldığı 'Soul of Time', sert hatların ve düzensiz şekillerin uyumlu bir güzelliğini yansıtıyor. Tasarımların bazıları mücevherle sanat eseri nesneler arasında bir yerde duruyor. Takı ve anahtarlık gibi aksesuvarların yanı sıra, çantalar da Swarovski'nin yeni kış koleksiyonunun önemli bir parçasını oluşturuyor. Işıltılı Swarovski çantaları hem gündüz hem de gece kullanım için çok uygun.

Egzotik Japon modelleri
Onitsuka Tiger yılbaşı gecesi şıklığı için alternatifler sunuyor. Japon kültürünün egzotizmi ile evrensel olimpiyat ruhunu bir araya getirmesiyle tanınan markanın yeni koleksiyonu; dore ve lamenin yanı sıra Uzak Doğu coğrafyasının sunduğu zengin pastoral renk alternatiflerinden oluşuyor.

Tüy kadar hafif olmak için
Nike sabaha kadar yorulmadan dans etmek isteyenler için alternatifler sunuyor. Yılbaşı gecesinin coşkusu, Nike'ın rahat ayakkabıları ve onları bütünleyen çanta modelleriyle rahatlığı hedefliyor. Parlak grafik desenler, kırmızı vurgular ve şık görünüm sunan ayakkabılar tüy kadar hafif...

Afrodit'in yeni yıl sürprizi
Afrodit Exclusive, yılbaşı gecesine özel hazırladığı koleksiyonun yanı sıra çantalarda ve kemerlerde de feminenliği ön plana çıkartan ruganı baş tacı ediyor. Bu gece ne giyeceğinize hâlâ karar veremediyseniz, Afrodit'e uğrayın çünkü firma yüzde 50 indirime girdi bile...

Romantik bir gece
KYO MyFriend yeni yıl için yüzde 20 indirim yapıyor. 2008 KYO MyFriend koleksiyonunun bu yıl göze çarpan en büyük özelliği, renk, beden, desen ayrımı gözetmeden kendi kreasyonunuzu yaratabilme fırsatı tanıması. Kahverengi ve pembenin farklı tonlarına bordo ve sarı renklerin eşlik etmesiyle oluşturulan American Beauty, KYO MyFriend'in romantik ve feminen tarzını yansıtıyor.
Haberin fotoğrafları