kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Balıklar'ın yaşam kalitesi yükselip varlıklı dostlarının sayısı artacak

FİLİZ ÖZKOL
Romatik ve alıngan Balıklar, dostluk kapılarının ardına kadar açılacağı bir yıla giriyor. Yaşam kaliteleri yükselecek ve sosyal bağlantıları prestijli bir boyut kazanacak..
2008 size dostluk kapılarını açacak ve tüm olanaklarını sunacak. Karizmatik bir çevre sizi bekliyor. Amaçlarınıza uygun kişilerle tanışacaksınız. Yaşam kaliteniz yükselecek. Size şaşırtıcı gelecek teklifler karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi yeni hayatınıza kanalize edeceksiniz.

ÖNEMLİ KAPILAR AÇILACAK
Bu yıl sosyal konumunuzun kariyerinizi etkilemesi sizi yukarılara taşıyacak. Yeni çevrelere girecek ve yeni dostlarınız sayesinde önemli kapıların açıldığını göreceksiniz. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. Yaşam kaliteniz hızla yükselecek. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız da destek verecek. 7 Ocak-7 Şubat tarihlerinde size fayda sağlayacak kişilerle tanışacaksınız. Bu dönem ilişkilerinizi gözden geçirmek için çok uygun olacak. 7 Mart-21 Mart döneminde beklentilerinizin çok yüksek olması nedeniyle yavaş ve temkinli hareket etmelisiniz. 14-22 Haziran günlerinde işle ilgili herhangi bir girişimden kaçınmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerden gelebilecek sorunlara hazırlıklı olmalısınız.

KÖKLÜ DEĞİŞİMLER OLACAK
1 Temmuz-16 Eylül arasında; işyerinizde köklü değişimler söz konusu. Bazı arkadaşlarınız işten ayrılabilir. 13-21 Temmuz döneminde bir arkadaşınızın desteği ile önemli bir iş başarısı sizi bekliyor. Gayrimenkul ve maddi ilişkilerinizle ilgili yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Yine bu dönemde partnerinizle paylaşımlarınızın artacak.

GEÇMİŞİ FAZLA BÜYÜTMEYİN

Yeni yılda sağlığınızı etkileyecek kişisel fobilerinizden kurtulacaksınız. 1-15 Ocak tarihlerinde takıntılarınız yüzünden bunalıma girmek istemiyorsanız; geçmişi gözünüzde fazla büyütmeyin. Mart ayında zihinsel bir yorgunluk yaşayabilirsiniz. Doktor kontrolünde vitamin desteği almanız gerekebilir. Sakin olup, uzun yürüyüşlere çıkarak hem zihninizi hem de vücudunuzu zinde kılabilirsiniz.