kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Basın mensupları birlikte fotoğraf almak isterken, Gülşen'in, Züleyka'ya sırtını dönme sebebi anlaşılamadı.

Züleyka'yı herkes sevdi, Gülşen hariç!

ÖZLEM AVCI
Türkiye'ya ayak basar basmaz dikkatleri üzerine çeken 2006 Kainat Güzeli Züleyka, önceki gün ÇYDD yılbaşı partisinde popçu Gülşen'le çocukları sevdi. Gülşen'in soğuk tavrı anlaşılamadı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Züleyka'yı herkes sevdi, Gülşen hariç!
Bir gözlük firmasının tanıtımı için Türkiye'ye gelen 2006 Kainat Güzeli Züleyka Rivera, güzelliği ve sempatisiyle herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Cuma gecesi Beyaz'ın programında güzelliğini cesurca sergileyen Züleyka, önceki gün de şarkıcı Gülşen ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin çocuklar için düzenlediği yeni yıl partisine katıldı. Gülşen parti boyu Züleyka'ya çok soğuk davrandı.

NEDEN SOĞUKTU?
Gülşen'in bu tavırlarına önce aldırmayan Züleyka, fotoğraf çekimi için sanatçının yanına gitti. Ama poz verirken şarkıcının kendisine sırtını dönmesi üzerine Züleyka fotoğrafı çekilir çekilmez Gülşen'in yanından ayrıldı.

BEĞENMİŞTİ
Halbuki Züleyka, Türkiye'ye gelirken bavulunu kaybettiği için Beyaz Show'a, Gülşen'in daha önce giydiği bir kostüm ile katılmıştı. Modacı Nur Yerlitaş'ta duran kostüm, Gülşen'in izniyle Züleyka'ya verilmişti. Partide bu konuyla ilgili; "Televizyonda izledim, çok yakışmış" diyen Gülşen'in niye Züleyka'ya soğuk davrandığı anlaşılamadı.
Haberin fotoğrafları