kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sarkozy'ye aşkını albümde anlatacak

DIŞ HABERLER
Mısır'da tatil yapan Sarkozy-Bruni çiftinin dünkü durağı piramitler oldu. Müzik çalışmalarına da başlayan Bruni'nin yeni albümünün teması aşk..
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'yle büyük aşkı dün de Mısır'ın başkenti Kahire'de piramitleri gezdi. Sarkozy sevgilisi Carla Bruni'yle tatilinin yarattığı kriz hakkında ne düşündüğünü soran gazetecilere ise "hiçbir şey" yanıtını verdi. Öte yandan, Carla Bruni aşk şarkılarından oluşan yeni bir albüm için çalışmalara başladı. Fransız plak şirketi Naive'in bir yetkilisi, güzel şarkıcının "Je t'aime" (Seni Seviyorum) isimli albümünün önümüzdeki yıl piyasaya çıkacağını söyledi. Yetkili, "Bruni, Sarkozy için müziği bırakacak biri değil" dedi. Albümdeki 6 şarkının sözlerini de yazan Bruni'nin dünya turnesi için de çalışmalara başladığı belirtildi.

EVLİLİK TEKLİFİ
Fransız basını da Sarkozy'nin Bruni gece gündüz ulaşabilsin diye özel bir telefon hattı aldığını ve Papa ziyaretinde bile sürekli kontrol ettiğini yazdı. Güzel şarkıcının annesi de Sarkozy'nin Bruni'ye evlenme teklif ettiğini ve cevap için de yeni yıla kadar süre verdiğini söyledi.