kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Düğünümde azmak için hamileliğimi erteliyorum

ESİN ÖVET
Kendisinden 8 yaş küçük Yağmur Atacan'la yaşadığı beraberlik yüzünden çok eleştirilen Pınar Altuğ, 12 Nisan'da sevgilisiyle nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu, "Düğünümde çok azıp içmek için, şimdilik anne olma hayalimi erteliyorum"diyor..
15 yıldır magazin dünyasının içinde olan Pınar Altuğ, özellikle yaşadığı aşklarla hep gündemdeydi. Umut Elçioğlu ile evliyken Tony Theodarakis ile aşk yaşamaya başlayan, ondan ayrılır ayrılmaz da meslektaşı Yağmur Atacan'la dolu dizgin bir aşka yelken açan güzel oyuncu, artık nişanlandığı kendisinden 8 yaş küçük Atacan'la evlenmek için gün sayıyor. 12 Nisan'da Maslak Venue'de Atacan ile nikah masasına oturacak olan Altuğ, anne olmak için can attığını söylüyor. İşte; "Pınar Altuğ olmanın bedelini hakkımda çıkan asılsız haberlerle ödüyorum" diyen güzel oyuncudan, iş ve özel hayatına ilişkin samimi itiraflar...

* 5 aydır ortalarda yoktunuz. Neler yaptınız bu süreçte?
Bodrum'da nişanlım Yağmur'la tuttuğumuz evde keyif yaptım. Şimdi çalışmaya başlayacağım. Ocak ayında 'Mucizeler Gecesi' adlı bir programla ekranlarda olacağım.

* Dinlenmek size yaramıştır. Son dönemde zor günler geçirmiştiniz. Yağmur Bey'in sizden 8 yaş küçük olması nedeniyle çok eleştirilmiştiniz...
Evet ama ben güçlü bir kadınım ve bu durum beni yormuyor. Çocukken bile sokakta bir arkadaşımla kavga ettiğimde koşup annemin eteklerine saklanacağıma ya da 'Babam seni döver' diyeceğime, onunla kendim başa çıkardım. Şimdi de öyleyim.

BEN FARE DEĞİLİM!

* Bu özelliğiniz yüzünden mi size 'devrimci' diyorlar?
Devrimci filan değilim, cesurum! Her zaman kuralına göre oynamıyorum. İsyan ediyorum, kendi istediğim gibi yaşıyorum. Birtakım kalıpların içinde yaşarsam ben olamam ki! O zaman başkalarının yarattığı bir kukla olurum. Ben de herkes kadar normal bir insanım ama duygularımı saklayamıyorum. Mesela bana, "Göz önünde beraberlik yaşama" diyorlar. Ne yapayım, evden dışarı çıkmayayım mı? Ben fare miyim? Neden deliğe saklanayım ki? Genç bir kadınım, sağlıklıyım. Genç ve sağlıklı bir adamla beraberim. Saklanacak bir şey yok!

* Yağmur Bey'in yaşını biliyor muydunuz ilişkiye başladığınızda?
Biliyordum. Hem yaşından bana ne? Benim birini hayatıma almam için onun belli bir çizgide olması gerekmiyor. Sadece benimle iyi bir iletişimi olması yeter. Cebinde ne kadar parası olduğu, ne iş yaptığı, arabasının markası benim için hiç önemli değil.

* İlişkinizin ilk günlerinde yatakta poz vermiştiniz. Orası yatak odanız mıydı?
Hayır, bir otel odasıydı. Üstelik o yatakta ne yapıyorduk ki, herkes gibi uyumaktan başka! Erotik bir poz yoktu, şuh bir bakış yoktu. Yanlış anlaşılmasın diye benim altımda boxer, Yağmur'da pijama vardı. Seksi olmasını biliriz eyvallah olmak isteyince. Ama öyle bir amacımız yoktu!

* Hazır siz savunmaya geçmişken sorayım; evlilik sözleşmesi yaptınız mı?
Bu haberi yapan arkadaşın kanıtı varsa önünde secde ederim ama yok! Uydurdu bu haberi. Aramızda hiçbir sözleşme yok. Çünkü benim hayatım hesap ve çıkarlar üzerine kurulu değil.

* Umut Elçioğlu ile yaptığınız evlilikte böyle bir sözleşme imzalamadığınız için başınız ağrımıştı ama...
O zaman sözleşme imzalamamıştım şimdi de imzalamayacağım. Ya zaten ben neyim ki, sözleşme imzalayayım? Patroniçe değilim ki... Milyon dolarlarım yok benim.

SADE BİR GELİN OLACAĞIM

* 12 Nisan'da tekrar evleniyorsunuz...
Evet, 3.5 ay kaldı.

* Nasıl bir gelin olacaksınız?
Eğlenceli ve sade. Gelinliğimi Perihan Akı dikiyor. Çok şatafatlı olmayacak. Beni yansıtan bir gelinlik olacak.

* Siz miniyi seversiniz. Mini etekli mi olacak gelinliğiniz?
Bari gelinliğim mini olmasın ama belli olmaz benim sağım solum.

* Kına gecesi yapacak mısınız?
Daha hiçbir şey düşünmedik ama erkek arkadaşlarımızın Yağmur, kız arkadaşlarımızın ise benim için çok güzel planları var. Bekarlığa veda yapacağız.

HEMEN ANNE OLMAK İSTİYORUM

* Daha önce başınızdan başarısız bir evlilik geçmiş olması, sizi korkutmuyor mu?
Eski eşimle yürütemedik ama şu anda çok güzel bir şey yaşıyorum. Allah çok daha güzel şeyler yaşatsın Yağmur'la bana.

* Anne olmayı çok istiyormuşsunuz...
Evet, inşallah hemen anne olurum. Düğünü bekliyoruz çocuk sahibi olmak için.

* Hamile bir gelin olabilir misiniz?
Tabularım yok. Hamile kalırsam bunu saklamam. Kazayla olmuş bir bebekten bile asla vazgeçmem. Bir bebeğim olursa bunu davulla zurnayla söylerim. Gayri meşru bir şey olmaz ki; zaten Yağmur'la birlikteyiz. Ama düğünde çok azmak ve içmek için şu anda hamile kalmak istemiyorum. Çünkü hamile olduğumu bilirsem düğünümde içemem, zıplayamam. Gelinliğimin altında düz ayakkabı olacak. Azmam lazım. Yağmur'la bir kere evleniyorum.
Haberin fotoğrafları