kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadının yaşına göre ideal erkek nasıl olmalı?

20'Lİ YAŞLAR:
Gencecik kızların 'taze' bedenlerine güvenerek geliştirdikleri yüksek beklentilerini, erkeklere dayatmakla geçen yıllardır. Bu dönemde erkeklerle birlikte olmaktan çok, onları peşlerinden koşturmaya heveslidirler. O yaştaki kızlar için erkek dediğin adam; yakışıklı, sempatik, romantik, esprili ve hayal gücü yerinde bir erkektir.

30'LU YAŞLAR:
Kadın biyolojisinin 'çocuk doğurmalıyım' diye bas bas bağırdığı bir alarm dönemidir. Artık taze vücutlarda 'selülit'ler belirginleşmeye, özgürlüğün bedeli hissedilmeye başlanır. 20'li yaşlarda bir erkeğin kölesi olmamak için direnen kadın, işyerinde; patronun, müdürün ve müşterinin kölesi olmaya başlamıştır. Bu yaştaki kadınlar için erkek dediğin adam; iyi görünümlü (tercihen kafasında saçı olan), birazcık olsun kadın kıymeti bilen, haftada en az bir kez romantik olabilen erkektir.

40'LI YAŞ VE ÜZERİ:
Bu yaştaki kadınlar, 20'lik ve 30'luk beklentilerinden tamamen vazgeçmiş ve bütün doğru bildikleri şeyleri hafızalarından silmişlerdir. Bu yaştaki kadınlar için erkek dediğin adam; göbekli ve kel, mümkün olduğu kadar gürültüsüz horlayan, dişleri porselen değil de takma ve sigorta kartı da emekli sandığı değil de SSK'sı olan erkektir.