kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadınlar aslında şeytan mıdır?

'Ekmek Kur'an çarpsın ki!' değiller. Bazı kadınlar olsa olsa şeytanın ancak yeryüzündeki 'temsilcisi!' olabilir. Bu gerçeği nereden mi biliyorum? Kadınların sevimliliğinden! Çünkü kadını güzel yapan Allah; sevimli kılan da şeytandır. Peki, erkeklerden şeytan çıkar mı? İşin doğrusu çıkmaz! Ama istisnalar da kaideyi bozmaz! Erkeklerin şeytanlık konusunda çıkarabileceği en büyük yetenek, Dallas dizisindeki J.R.'dı. J.R.'dan sonra bendeniz, şeytan bir erkekle hem bu dünyada hem de dizi filmlerde hiç karşılaşmadım. Ama bugünlerde çevreme ve dizi filmlere baktığımda gördüğüm gerçek şu: "Şeytanın temsilciliğini yapan kadınların sayısında gözle görülür bir artış var." Şeytanın temsilciliğini yapan bu kadınlar; 'yüz çeşit şeytan numarası' biliyor. Hatta diyebilirim ki, 100'üncü numarayı şeytanın kendisi dahi bilmiyor.

Erkek kazlar
Şimdi şu soruyu sormak zorundayım: Şeytanın temsilciliğini yapan kadınların sayısında neden büyük bir artış var? Eğer bu soruya doğru bir cevap vermek gerekirse, şeytanın yeryüzündeki kadın temsilcileri gibi düşünüp, cevap vermek gerekiyor. Herhalde o zaman da vereceğimiz doğru yanıt şu olurdu: Akıllarından bir an olsun seksi çıkarmayan fasulye beyinli 'erkek kaz!'ları yolmak, Allah'a reva olmasa da, şeytan kadınların 'kırmızı kaplı kitap'larında yazıyor! Geçen gün erkek kazlardan 3'ünün tüyünü yolan, şeytanın temsilcisi kadınlardan birisinin hikayesini dinledim. Dinlerken de kendi kendime "Vay be!" dedim. Arkadaşım; çok ünlü bir kuyumcuda, bir zamanlar satış elemanı olarak çalışmıştı. O gün mağazanın kapısından içeriye bir kadınla bir erkek girmiş.

16 bin dolara takı

Kadın takılara bakmış. En sonunda da '16 bin dolar'a, üzeri değerli taşlarla süslenmiş bir 'kol bilekliği' beğenmiş. Adam, çıkarıp parasını ödedikten sonra mağazadan ayrılmışlar. İki hafta sonra... O gün mağazanın kapısından içeriye yine aynı kadınla, bu sefer başka bir adam gelmiş. Arkadaşım kadını görünce şaşırmış ama bir şey de çaktırmamış. Kadın takılara bakmış. En sonunda da '16 bin dolara', iki hafta önce satın aldırdığı takının aynısını beğenmiş. Adam, çıkarıp parasını ödedikten sonra mağazadan ayrılmışlar. Kadın mağazadan çıkıp gidince, arkadaşım arkasından söylenmiş: "Salak kadın! Buldun enayi adamı, bari bu sefer başka bir model aldırsaydın!" Üç hafta sonra... O gün mağazanın kapısından içeriye yine aynı kadınla, yine başka bir adam girmiş. Kadın, '16 bin dolara' daha önce satın aldırdığı kol bileğinin aynısını beğenmiş. Adam, çıkarıp parasını ödemiş. Arkadaşım kadını yine salaklıkla suçlamış.

Zekasını alkışladım
Ertesi gün... Kadın, tek başına mağazaya gelmiş. Daha önce satın aldırdığı 'üç adet bileklikten iki tanesini' çıkarıp masanın üzerine koymuş. Bir tanesi de kolunda takılıymış. Kadın, arkadaşıma bakmış ve demiş ki: "Sizden satın aldığım bilekliklerden ikisini satmak istiyorum."

Sonuç: O gün bugündür şoktayım! Kadının zekasını alkışlamaktan vallahi avuç içlerim su topladı!