kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Erkeklerle sadece para için mi evlenilir?

Para gücün simgesidir ve kadınlar da bu gücü reddetmez. Paranın gücüne önem vermeyenler ise yeni yetme genç kızlardır. Eciş bücüş adamları bir tek onlar sever! .
Çok zengin bir işadamıyım. Şu anda flört ettiğim bir kadınla evlenmeyi düşünüyorum. Ama şundan da emin değilim: Beni ben olduğum için mi, yoksa param için mi seviyor? (Bekir N.)

Şunu hiçbir zaman unutmayın ki; bir erkek her zaman bir şeyi için sevilir! Bu gerçekten yola çıkarsak, neden paranız için olmasın! Ne de olsa para da bir gücün simgesidir. Kadınlar bu gücü reddetmez. Genelde de kadınlar bir erkekle parası için evlenir. Şayet çevrenizde, bir erkekle parası için evlenmeye karşı olan bir kadına rastlarsanız, o zaman da şu gerçeği bilmelisiniz: Ya o kadının kendisi çok zengindir, ya da zengin bir adamla evlenip boşanmıştır. Mutlu bir evlilik için de paranın tek koşul olmadığı gerçeğini, bu zaman zarfında öğrenmiştir.

YENİ YETME KIZLAR SEVER
Peki öyleyse, paranın verdiği güce önem vermeyen kadınlar hiç mi yok? Evet, var! Yeni yetme genç kızlarOnlar; entelektüel güce karşı hassas bir duyarlılık içindeler. Eciş bücüş adamları bir tek onlar sever. Zamanı gelip onların da gözü bir maymun gibi açıldığında yaptıkları ilk iş; eciş bücüş adamları terk etmek olur. Ama bence; zengin adamların kendi kendine bu tür sorular sormasının hiçbir zaman yararı olmamıştır. Bence esas sorulması gereken soru şu: "Bu kadını niçin seviyorum? Evlenmeli miyim?"