kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadınlar ve erkekler arasında fark var mıdır

Kadın ve erkeğin tek ortak noktası aynı türden olmasıdır. Bir kadının tuvalete gitmesinde bile birden fazla neden olabilir.
İnsanı, kadın ve erkek diye ayırmanıza karşıyım. Lütfen bundan sonraki yazılarınızda daha dikkatli davranın. Çünkü; kadıların da, erkeklerinde aslında birbirlerinden hiç farkı yok! (Esra H.)

Hiç olmaz mı! Erkekler ve kadınlar birbirinden farklıdır. Birbirlerinden daha iyi ya da daha kötü değil; sadece farklılar... Kadın ve erkeğin tek ortak özelliği, aynı türden olmaları. Gerçek şu ki, kadınlar ve erkekler farklı dünyaların insanları... Farklı dünyalarda, farklı değer ve kurallara göre yaşıyorlar. Hangi kültürden ve dinden olurlarsa olsunlar, erkekler ve kadınlar, partnerleriyle fikirleri ve davranışları konusunda mücadele içindedir. İşte size kanıtı:

TUVALETTE ARKADAŞ OLMAK
Bir erkek tuvalete gidiyorsa, bunun genelde tek bir nedeni vardır. Bu neden de bellidir. Hatta o anda tuvalete giden bir erkeğin, kadına şu sözü söylediğini hiç duydunuz mu? "Aşkım ben tuvalete gidiyorum. Sen de benimle gelir misin?" Ama bu sözü eksiksiz olarak bütün kadınlar söyler. Onun için de bir kadının tuvalete gitmesinin tek bir nedeni yoktur. Birkaç nedeni vardır. BİR: İş görmek! İKİ: Makyaj tazelemek. ÜÇ: Pet değiştirmek. DÖRT: Hiç tanımadığı bir kadınla tanışıp, sonsuza kadar arkadaş kalmak.