kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İstanbul'da 3 araç kundaklandı

Yeni Haber
Dün gece Gaziosmanpaşa ve Eminönü'nde iki araç yakıldı. Akşam saatlerinde de Haliç'te bir otobüs ateşe verildi.

Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi'nde park halinde bulunan 34 EOY 77 plakalı minibüs, gece saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi. Olay yerine gelen itfaiye tarafından söndürülen yangın nedeniyle araçta maddi hasar meydana geldi.

Eminönü Küçükpazar Hacı Kadın Mahallesi İmaret Sabunhanesi Sokakta park halinde bulunan bir otomobil de kundaklandı. Kısa sürede alevli şekilde yanmaya başlayan otomobil, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Halıcıoğlu otobüs durağı yakınında ise park halinde olan bir yolcu otobüsü de 3 kişi tarafından benzin dökülerek yakıldı.

Kentte bu son araçlarla birlikte 42'ye ulaşan kundaklama olaylarına ilişkin polisin başlattığı çalışmalar sürüyor.

ADANA'DA 3 ARAÇ, MOLOTOF KOKTEYLİ ATILARAK YAKILMAK İSTENDİ

Adana'da, park halindeki 3 araç, molotof kokteyli atılarak yakılmak istendi.

Alınan bilgiye göre, Onur Mahallesi 86 ve 98 nolu sokaklarda, sabaha karşı meydana gelen olaylarda, kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi, plakasız motosikletle park halindeki Kenan Bostancı'ya ait 01 YN 882 plakalı otomobil, daha sonra da Zülfikar Arslan'a ait 01 UV 475 ve Cuma Kardeşoğlu'na ait 01 UV 247 plakalı minibüslere molotof kokteyli attı.Dışarıdan gelen sesler üzerine araçlarının yandığını fark eden vatandaşlar, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçlardaki yangınları söndürdü.

Bu arada, olaydan sonra çevrede operasyona başlayan ekipler, 2 kişinin bulunduğu plakasız bir motosikleti takip etmeye başladılar. Kovalamaca sırasında kaza yapan şüpheliler, motosikleti bırakarak olay yerinden kaçtılar.

Yetkililer, araçlarda maddi hasar meydana geldiğini, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

AA