kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sapphire'in internet sitesine New York'tan birincilik ödülü

New York'ta düzenlenen Interactive Media Awards'ın gayrimenkul kategorisinde 'En İyi Websitesi' ödülünü Dreambox Design Studio'nun tasarımıyla İstanbul Sapphire kazandı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sapphire'in internet sitesine New York'tan birincilik ödülü
İstanbul Levent'te inşa edilen İstanbul Sapphire, uluslararası alanda en önemli internet sitesi yarışması olarak bilinen Interactive Media Awards'ın New York'ta düzenlenen organizasyonunda gayrimenkul kategorisinde, 'Best in Class, 2007'nin En İyi Websitesi' ödülünü kazandı. Yaşam kalitesini ve farklı stili standart haline getiren İstanbul Sapphire için Dreambox Design Studio tarafından tasarlanan www.istanbulsapphire.com internet sitesi 'tasarım' kategorisinde 100 üzerinden 96 puan, 'uyumluluk' kategorisinden de 100 tam puan aldı. Geçtiğimiz aylarda Dubai'de düzenlenen gayrimenkul sektörünün en seçkin fuarlarından Cityscape'de 'Geleceğin projeleri' kategorisinde de ödül alan İstanbul Sapphire, uluslararası emlak sektörünün dikkatini çekmiş ve büyük ilgi görmüştü.

Türkiye'nin en yükseği olacak
Türkiye'nin ilk çevre dostu gökdeleni olacak, gökyüzü bahçeleri ve 163 metrede golf alanıyla en pahalı projeler arasında yerini alacak İstanbul Sapphire, 2009 yılında tamamlanacak. İstanbul Sapphire, 261 metre ve 64 kat yüksekliğe sahip olacak.