kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk-Advantage işbirliğini bayram acelesi eksik bıraktı

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, Halkpuanların nakit puana dönüştürülmesinin bir zorunluluk değil, sunulan ilave hizmet olduğunu söyledi..
Halkbank Kredi Kartı'nın Advantage kart ile işbirliğine gidilmesi nedeniyle Halkbank kredi kartı sahiplerinin halk puanlarını kullanmak için taksitli alışveriş yapmak zorunda kalmalarıyla ilgili banka açıklama yaptı.

Nakit puan ek imkân
Halkbank Bireysel Kredilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, "Halkpuanlar bankamızda katalogtan alış veriş yapmak üzere geliştirilmiş bir katalog puan uygulamasıdır. Bankamız bu katalog puanlarını bir kampanya kapsamında sadece bir süpermarket zincirinde nakit puan olarak kullandırarak müşteri memnuniyeti yaratmayı hedeflemiştir. Halkpuanların katalog puan olarak kullanılması uygulamamız işbirliği sonrasında da devam etmektedir. Halkpuanların nakit puana dönüştürülmesi bir zorunluluk değil, katalog puanın nakit puana dönüştürülmesi için müşterilerimize sunulmuş bir olanak ve ilave bir hizmettir" dedi. Müşterilerinin en büyük beklentisi olan taksit ve puan uygulaması 2 ay gibi rekor kısa bir sürede tamamlanarak bayram ve yılbaşı alışverişleri öncesi advantage özellikleri kazandırdıklarını belirten Kuru, şöyle devam etti: "Ancak müşterilerimizin kurban bayramı ve yılbaşı harcamalarını taksitli yapabilmesi ve nakit puan kazanmaları için bu hizmetlerin geliştirilmesi sürecinde müşterilerimizi bekletmemek için advantage işbirliğine bu uygulamaların tamamlanmasını beklemeden başlama kararı almıştır."

'Faizi haber verdik'
Kuru, kredi kartı faizlerini en son 14 Temmuz 2007'de advantage işbirliği protokolünden 5 ay önce, kredi kartı yasasına uygun olarak müşterilerine haber vererek artırdığı bilgisine de açıklamasında yer verdi.