kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
30 yılldır birlikte olan Necla Nazır ve Ferdi Tayfur’un kızları Tuğçe 18 yaşında.

Kızının resmi nikâh sitemi ilişkiyi bitirdi

Başak ÇOKAN MAGAZİN SERVİSİ
Ferdi Tayfur, boşanmak istemeyince kızı tepki gösterdi. Tayfur da evi terk etti..
Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın 30 yıllık birlikteliği resmi nikâh krizine yenik düştü. Üstelik bu kez kriz Necla Nazır'dan değil, çiftin 1989 yılında dünyaya gelen kızları Tuğçe'den kaynaklandı. Tuğçe, babasının hâlâ ilk eşiyle nikâhlı olmasına tepki gösteren Tuğçe, "Benim de bir sosyal çevrem var. Annem 30 yıldır bu acıları hak etmiyor" deyince büyük kavga çıktı. Evi terk eden Ferdi Tayfur bir haftadır ofisinde kalıyor.

İKİ ÇOCUĞU DAHA VAR
Ferdi Tayfur, ününün doruğunda olduğu günlerde film çekiminde tanıştığı Necla Nazır'a âşık olmuş ve çift bir daha ayrılmamıştı. Oysa Ferdi Tayfur, şöhret yolculuğuna çıktığı Adana'da kurulu bir düzenin sahibiydi. Resmi nikâhlı bir eşi ve bu evliliğinden de 2 çocuğu vardı. Hem Necla Nazır hem de Tayfur'un ilk eşi bu düzen içinde yaşamayı kabul etti. Bu arada Tayfur'un yaşadığı bir birliktelikten Konya'da da bir oğlu ortaya çıkmıştı. Konya'da yaşayan Fatma Avcı, bir televizyon programında, "Ferdi bana bakmıyor. Oysa ben oğlunu ne kadar zorluklarla büyüttüm. Timur'u bana göstermiyor. Çok acı çekiyorum" demişti. Ve kısa süre önce Avcı'nın öldüğü, mezarının bile yapılmadığı görüntüleri yansıdı ekrana. Bu görüntüleri izledikten sonra babasıyla hesaplaşma içine giren Tuğçe, "Annemle neden evlenmiyorsun?" sorusunu sormaya başladı. Ancak babasının bir televizyon programında "Resmi nikâhımı ilk evliliğimden olan iki kızıma hediye ediyorum" demesi Tuğçe için büyük darbe oldu.

NAZIR: KAÇINILMAZDI
Babasının bu itiraflarına tepki gösteren Tuğçe, "Benim de bir çevrem ve arkadaşlarım var. Sen ne biçim konuşuyorsun. Eğer, ilk nikâhın bu kadar önemliyse o zaman annem senin için ne ifade ediyor" diye babasına çıkıştı. Tuğçe'nin bu tavrına Ferdi Tayfur da tepki gösterince baba-kız arasında tartışma yaşandı. Bir yemek sırasında yaşanan bu tartışmadan sonra evi terk eden Ferdi Tayfur, ofisinde yatıp kalkmaya başladı. Bu gelişmelerin ardından ilk kez konuşan Necla Nazır, "Ben bir gün Tuğçe'nin babasına hesap soracağını biliyordum. Çünkü Ferdi bey belki görmedi ama kızımız artık çocuk değil birçok şeyin farkında. Baba kız arasına yaşanan bu olay çok üzücü. Keşke böyle olmasaydı ama benim de artık müdahale edeceğim bir durum yoktu" dedi.