kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Zehirlenen çift ölüme el ele gitti

Fatih ŞENDİL-Neşet DİŞKAYA / İZMİR -SABAH
İzmir'de soba gazından zehirlenen karı-kocanın cesedi el ele tutuşmuş halde bulundu. 7 yaşındaki oğullarının durumu ağır..
İzmir'in Buca ve Karşıyaka ilçelerinde önceki akşam meydana gelen soba zehirlenmesi sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi. Buca Bozkaya'da süt ürünleri fabrikasında çalışan Mustafa Tekkanat'ın işe gitmemesi üzerine eve gelen arkadaşları ve polis çilingir marifetiyle içeriye girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştılar.

2 ÖLÜM DE KARŞIYAKA'DA
36 yaşındaki karı koca Keziban ve Mustafa Tekkanat'ın el ele tutuşmuş halde salonda cesetlerini bulan polis, çiftin 7 yaşındaki oğulları Dursun Tekkanat'ın baygın olduğunu gördü. Hastaneye kaldırılan Hüseyin Akdağ İlköğretim Okulu 2'nci sınıfı öğrencisi Dursun Tekkanat'ın durumunun da ciddi olduğu öğrenildi. Talihsiz çiftin cesetleri, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılması için morga kaldırıldı. Karşıyaka'da meydana gelen başka bir zehirlenme olayında ise 81 yaşındaki Mustafa Akyol ile 73 yaşındaki eşi Şerife Akyol yaşamlarını yitirdi. Önceki akşam sobayı yaktıktan sonra saat 20.00 sıralarında uykuya dalan çiftten komşuları haber alamadı. Bunun üzerine kapıyı zorlayarak içeriye giren komşuları, Akyol çiftini baygın halde buldu. Hastaneye kaldırılan çift kurtarılamadı.