kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dünya Fair- Play Ödülü’nü kazanan Hilal Coºkuner’in hayalleri gerçek oldu.

Centilmenlik ödülü Disneyland

Atletizmde düşen arkadaşına yardım ettiği için Fair-Play ödülü alan Trabzonlu Hilal "Terbiyem sayesinde Paris'i gördüm" dedi..
Trabzon'da okullararası atletizm yarışmasında, düşen arkadaşına yardım ettiği için Dünya Fair-Play (centilmenlik) Ödülü'nü kazanan 12 yaşındaki Hilal Coşkuner, ödül törenin ardından Paris'in dünyaca ünlü eğlence merkezi Disneyland'ı gezdi. Babası Yılmaz Coşkuner ve annesi Birsen Coşkuner ile birlikte önce Eyfel Kulesi, Concorde Anıtı ve Champs Elysees Bulvarı gibi Paris'in önemli yerlerini ziyaret eden Hilal, ardından Disneyland'a gitti.

'DUYGULARIMI ANLATAMAM'
Disneyland'ta yılbaşı için özel organize edilen şovu seyreden Hilal, daha sonra hızlı trene binip, Karayip Korsanları'nı gördü. Aşırı yağmura rağmen oldukça eğlenen Hilal ve ailesi daha sonra Türkiye Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar ile birlikte yemek yedi. Yaptığı örnek davranış sayesinde 2006 Dünya Fair- Play Ödülü'nü kazanan Hilal Coşkuner, "Herkese nasip olmayacak bir ödül aldım. Ödül sayesinde hayalini bile edemeyeceğim insanlarla tanıştım. Okulumdaki ve çevremdeki akranlarım Trabzon dışına bile çıkamazken ben bu ödül sayesinde Paris'i gördüm. Duygularımı kelimelerle anlatmak mümkün değil. Ama ben bu ödüle layık davranışımı ailemden ve okulumdan aldığım terbiye sayesinde yaptım. Bu davranışımı fark edip beni buralara kadar gelmeme neden olan başta Türkiye Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı ve Dünya Fair-Play üyesi Erdoğan Arıpınar'a, aileme, öğretmenlerime ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.