kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şehit yüzbaşının tabutuna sarılan acılı eş Tuba Eroğlu, yakınlarının yardımıyla ayakta durdu. Ağlamamaya çalışan Eroğlu, "Başka analar ve eşler ağlamasın" diye de ağıt yaktı.

4 aydır görmediği babaya son bakış

Recai KÖMÜR-Ercan SARIKAYA/İSTANBUL
Şırnak'ta operasyon sırasında şehit olan yüzbaşı Eroğlu'nun 1 yaşındaki ikizleri, en son 4 ay önce gördükleri babalarının tabutunu, olan bitene bir anlam veremeden seyretti..
İLİŞKİLİ HABERLER
4 aydır görmediği babaya son bakış
Şırnak Küpeli Dağı'nda operasyon sırasında şehit olan topçu yüzbaşı Sinan Eroğlu son yolculuğuna uğurlandı. Şırnak'ta 12 askeri şehit eden 6 PKK'lının ele geçirildiği operasyonda şehit olan Eroğlu için Levent'teki Afet Yolal Camisi'nde tören düzenlendi. Törende şehit yüzbaşının eşi Tuba Eroğlu da asker ve komutanları gibi eşini son yolculuğuna "asker selamı" ile uğurladı. Eroğlu, taziyeleri de 13 aylık ikiz çocukları Bade ve Kahraman'ı kucağına alarak kabul etti. Acılı eş Tuba Eroğlu'nun ikiz çocuklarıyla birlikte tabutun başına gelerek, "İşte 4 aydır göremediğiniz babanız" demesi ise cenazeye katılanları duygulandırdı. Şehit yüzbaşının 2 Aralık günü eşini arayarak çocuklarının doğum günü için İstanbul'a gelmek istediği öğrenildi. Cenaze namazı sırasında imam şehit yüzbaşının fotoğrafını kaldırttı. Eroğlu'nun cenazesi, Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.
Haberin fotoğrafları