kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Aziz Gazete!..

İstanbul medyasına istediği her şeyi yaptıran Aziz Yıldırım, kontrol edemediği Anadolu basınına ateş püskürmüş.. Salı günü Milliyet'in çağdışı katlanmış Taktik ilavesinde Ercan Güven harika bir yazıyla değindi konuya..
Fenerbahçe'yi ülkenin her yerinde antipatik, sevilmez yapmak için adeta çırpınan başkan, Denizli'de Şeref Tribünü'nde oturmamış.. Normal tribüne gidince de, orada Denizli halkı için her koltuğa birer tane bırakılan yerel gazeteyi görmüş, eline almış, bakmış ve öfkelenmiş.. Çünkü bu defa elinde kutsal ittifak medyası, amigo yazarların gazetesi yok..
Ercan "Böylesi olaylar başka coğrafyalarda da olabilir" diyor ve örnek veriyor.. "Bir diktatörün koltuğuna bırakılan muhalif yazılarla çileden çıkması ve yağdanlık medyanın işgüzarlığı sonucunda.."
Ama bir futbol sayfasına böyle öfkelenmek ne demek, merak ediyor..
"İşi provokasyon boyutlarına taşımak, ahlak, etik kavramlarını kaşımak, maçı kazanmak için koltuklara gazete bırakıldığını iddia etmek ne demek?.."
Şöyle de bitirmiş Ercan..
"Küçük müçük, tirajsız, mirajsız.. Hâlâ Fenerbahçe'nin dümen suyunda gitmeyen basın var demek ki?.."
Ama bu minnacık gazeteye bile Aziz Yıldırım'ın tahammülü yok.. O minnacık gazete bile kutsal ittifak medyasını rahatsız ediyor..
Nasıl etmesin ki..
Bir başka Ercan, Saatçi kardeşim mesela.. Harika insan, fevkalade iyi müzik adamıdır. Ama kalemi eline aldı mı, en holigan tribün amigosundan beter oluyor..
Efendim Aziz Yıldırım Denizli'de niye Şeref Tribününe gitmemiş.. Protesto ediyormuş.. Neyi?..
Efendim iki yıl önce başında durdurulup 16 dakika uzatılan maç var ya.. Onun için.. İlahi Ercan bu 16 dakika kimin işine yarayacaktı, eğer işin içinde bir ön anlaşma varsa.. Yani Antep maçı biter de Denizli'nin kümede kalması kesinleşir, Fener'den puan alma ihtiyacı duymadan 16 dakika daha oynarsa..
Yapma.. Etme.. Bu mantık değil sanki itiraf..
"Denizli kümede kaldığı halde ilave 16 dakikada bize yatmadılar. Aziz Başkan da onu protesto ediyor" diyorsun alenen..
Fenerle Denizli arasında bir ön anlaşma yoksa, maç niye 16 dakika durdurulsun, kasten, planlı olarak, söyler misin?.. Benim kafam kaz, anlayamadım, açıkla Ercan!..
"Maçı 16 dakika durduran ve ligde kalmak için değil, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu engellemek için elinden geleni ardına koymayan bir zihniyetle yan yana oturabilir misiniz" demek, "Antep maçı bitti. Kümede kaldın, o zaman son 16 dakika niye mücadele ettin" demekten başka anlama geliyor da, benim mi kafam almıyor?..