kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Aldattığını itiraf eden bir erkeğin vay haline!

Kocasının ihanetini ögrenen bir kadın, farklı tavırlar içine girebilir... Erkeğe misilleme yapabilir ya da ihanetini ömür boyu onun sırtında şaklayan bir kırbaç gibi kullanabilir.
Karımı aldattım. Büyük bir pişmanlık ve üzüntü içindeyim. İnanın bir haftadır gözüme uyku girmedi. Psikolojim altüst oldu. Sizce karıma, onu aldattığımı itiraf etmeli miyim? (Erman C.)
Ben de baştan şunu itiraf etmeliyim ki, bir kere çok şanslınız. Çünkü bu soruyu bana değil de, şayet çevrenizdeki dost bildiğiniz kadınlara sorsaydınız "Oh olsun sana aşağılık adam! Şimdi cezasına katlan" cevabını alırdınız. Madem benim düşüncemi öğrenmek istiyorsunuz, ben de size derim ki; "Sakın ola ki eşinize, onu aldattığınızı söylemeyiniz!" Diyelim ki, suçluluk duygusundan bir türlü kurtulamayıp söylediniz. O zaman da karınızın size göstereceği 'cehennemin dibi'ni görmeye hazırlıklı olun!

MİSİLLEME YAPABİLİR
Şimdilerde altüst olan yaşamınız, karınıza itirafınızdan sonra darmadağın olacaktır. Nasıl mı? Birincisi; eşiniz size misilleme yapabilir. İnsandaki doğal dürtülerden biri olan öç alma hissi, aldatan tarafa acı çektirmek için yasak ilişkiye götürebilir kadını. Ki, genelde de böyle olur. İkincisi; şimdi yapacağınız bir itiraf, ömür boyunca sırtınızda şaklayan bir kırbaç olacaktır. En ufak bir kusurunuzda, kadın, bu kırbacı kullanmaktan büyük bir zevk alacaktır. Üçüncüsü; belki de itiraf etmekle var olan bir gerçeği ortaya çıkarabilirsiniz. En yakın arkadaşlarımdan biri karısına, onu aldattığını itiraf etmişti. Karısı da aldatılmanın getirdiği kinle, intikam ateşini yakıp, dumanı tüttürmüştü. Kocasına demişti ki: "En yakın arkadaşınla seni tam 13 yıldır aldatıyorum. Sen buna ne diyeceksin?" Yaşadığımız en kötü olaylar bile bazen hayırlara vesile olabiliyor!