kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Armudun iyisini ayılar mı yer?

Güzel ve alımlı bir kadının yanında ne zaman çirkin bir erkek görsem, hemen oracıkta şu soru gelip aklıma takılıverir: "Bu kadın, bu adamda ne buluyor?" Şayet bu soruyu kendime değil de, yanımdaki arkadaşlarımdan birine sorsam, o zaman da klasik cevabı alıyorum: "Oğlum! Unutma ki armudun iyisini ayılar yer!" Peki, güzel kadınların birlikte olduğu çirkin adamlar gerçekten ayı mı? Haşa! "Haşa!" diyorum çünkü; bence bu adamların esas sırrı şu: Bir kadını güldürmesini iyi biliyorlar. Şu da bir gerçek ki; parası olan her erkek, güzel bir kadına sahip olabilir. Ama bence esas başarı bu değil. Esas başarı; züğürt ve çirkin bir erkeğin, güzel bir kadına sahip olmasıdır. Bendeniz, bu tip adamları diğer akılsız çoğunluktan ayrı tutuyorum. Çünkü, çirkin adamlar kadınların karmaşık yapılarını çok vakit önce çözmüşler. Hatta üstüne bir el de 'okey'e dönmüşlerdir.

Aklı fikri şeylerinde!
Halbuki, kendini yakışıklı ve akıllı sanan erkeklerin yapacakları şey çok önceden bellidir. Güzel kadınlar kendilerini, dev aynasında 'bay mükemmel' olarak gören bu tip adamlardan uzak tutarlar hep. Peki ama neden? Güzel kadınlar bilir ki, bir erkeğe asla güven olmaz. Çünkü yakışıklı erkeklerin 'aklı fikri şeylerinde olur!' Kadınlar şu gerçeği yine iyi bilir ki, yakışıklı erkeklerin hayatındaki her şey 'penisiyle ilişkilidir!' Bu yüzden olsa gerek, kadınlar, yakışıklılığın erkeğe olan yan etkisinden kaçınırlar. Yan etki nasıl bir erkek mi yaratıyor? Tabii ki 'yumuşak penisli erkekler!' yaratıyor. Kadınlar da, bu yumuşak penisli erkeklere güven duymuyor. Çünkü bu erkeklerin dün geceyi nerede ve kiminle geçirdiklerini asla bilmiyorlar. Dolayısıyla, yakışıklı ama sıradan erkeklerin yaptıkları tercihleri onlar yapmıyor. Hangi tercihleri mi?

Çirkin adamlar
Biliyorsunuz, son 10 yıldır Sevgililer Günü'nde kadınlarla erkeklerin kimi en seksi bulduğu konusunda bir anket yapılıyor. Erkekler için en iyi 10 kadın neredeyse her yıl aynı çıkıyor. Ama kadınların en iyi 10 erkek listesine baktığımız zaman, bu listeye girenlerin her yıl değiştiğini görüyoruz. Listenin en üstünde kim mi var? O yıl en gözde erkek kimse, o var. Bu erkek yakışıklı Brad Pitt, David Beckham da olabilir ya da çirkin Woody Allen, Lyle Lovett de. Öyleyse şu soruyu sormadan geçemeyeceğim: "Güzel kadınlar çirkin erkekleri neden sever?" Bence bir kadın için gerçekten seksi olan şeyin açıkça tarifi yapılmamıştır. Çirkin bir erkeğin mizah anlayışı, kadına o erkeği çok seksi gösterebiliyor. Bu yüzden olsa gerek kadınların listesi her yıl değişiyor. Armudun iyisini de ayılar değil, kadını güldüren 'çirkin adamlar' yiyor!