kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Dönüşü muhteşem oldu!

Siren Ertan Çarmıklı, uzun bir aradan sonra günlerce konuşulacak bir defileye imza attı. 6.5 aylık hamile olan Sinem Güven'i podyuma çıkarması ve Tarkan'ın sevgilisinin köpeğine mankenlik yaptırması dilden dile dolaşmaya başladı.
Ünlü modacı Siren Ertan Çarmıklı'nın tekila markası Olmeca'nın 'Gold' temasını, özel olarak tasarladığı kıyafetlerle yorumladığı 'Altın Tasarımlar' defilesi haftaya damgasını vurdu. Geçtiğimiz aralık ayında lenf kanserine yakalandığını öğrenen ve altı ay süreyle kemoterapi tedavisi görüp, amansız hastalığından kurtulan Siren Hanım için, bu defile ayrı bir önem taşıyordu. Siren Hanım'ın iki ay geceli gündüzlü hazırlandığı hastalık sonrası bu ilk defilesine İstanbul'un elitleri de akın etti. Koreografisini Uğurkan Erez'in yaptığı enerji, tutku ve lüksü ifade eden Olmeca Tekila Gold'un gizemli dünyasından esinlenerek hazırlanan kıyafetleri, Şenay Akay, Nur Gümüşdoğrayan, Özge Ulusoy, Irmak Atuk, Senem Kuyucuoğlu, Tuğba Karaca gibi tanınmış mankenler tanıttı.

KARNI BURNUNDA PODYUMA ÇIKTI
Murat Ersönmez ile mutlu evliliklerini bebekle süslemek isteyen 6.5 aylık hamile olan manken Sinen Güven de defilenin finalinde podyuma çıktı ve hamile de olsa mesleğinde çok iyi olduğunu herkese gösterdi. Megastar Tarkan'ın avukat sevgilisi Bilge Öztürkü'ün köpeği Fındık da defileye damgasını vuranlar arasındaydı. Tarkan'ın hediyesi olan ve ismini de Tarkan'ın koyduğu Fındık, Bilge'nin bir süre önce 'FNDK' markasıyla piyasa çıkardığı köpek çantalarından birinin içinde manken Irmak Atuk ile birlikte podyuma çıktı. Siren Hanım, fiyatları bin ile 3 bin Euro arasında değişen defiledeki 30 kıyafetin satışından elde edilecek gelirin yüzde 20'sini TEYEV'e (Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri Dul ve Yetimleri Eğitim Yardım Vakfı) bağışlayacağını söyledi. Hem bu jesti hem de koleksiyonun güzelliğiyle ayakta alkışlanan Siren Ertan Çarmıklı, altın rengi kıyafetlerinin yılbaşı öncesi kadınlar için iyi bir alternatif olacağını sözlerine ekledi.