kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
4 POLİSE 150 YTL ÖDÜL... Emniyet Müdürlüğü, Ankara'daki seri sapık Cengiz Ö.'yü yakalayan ekipte bulunan dört polisi 150'şer YTL primle ödüllendirdi.

'Etek düşkünü' seri tecavüzcü yakalandı

Enis YILDIRIM / ANKARA
Başkentte etek giyen kadınları evlerine kadar takip eden ve 3 kadına tecavüz edip 3'ünü de gasp eden 23 yaşındaki seri sapık Cengiz Ö., sokakta görev yapan piyango satıcısı kılığındaki polis tarafından suçüstü yakalandı. Ö. tutuklandı. Keçiören ilçesinde özellikle etek giyen kadınları takip eden ve anket yapma bahanesiyle zilini çaldığı evlere giren seri sapık Cengiz Ö., yalnız olan 3 kadına tecavüz ederken, 3 kadının da parasını ve ziynet eşyalarını gasp etti. 'Seri sapık' kadınları "Polise haber verirsen, çocuğunu öldürürüm" diye tehdit ettikten sonra da kayıplara karıştı. Güven timlerinin bir hafta süreyle bölgedeki çalışmaları sonunda seri sapığın izi bulundu. Timde yer alan piyangocu kılığındaki polis, eşkale benzeyen kişiyi takibe aldı. Bir süre sonra bu kişinin bir kadını takip ettiğini tespit eden piyangocu polis, seri sapık Cengiz Ö.'yü son eylemini gerçekleştiremeden etkisiz hale getirdi.

'HAMİLEYİM' DEDİ BIRAKTI
Daha önce evlerine girdiği kadınlar tarafından teşhis edilen seri sapık Cengiz Ö., suçlamaları kabul etti. Kendisinden 11 yaş büyük olan ve Türkiye İstatistik Kurumu'nda çalışan bir kadın ile evlendiği belirlenen seri sapığın Etimesgut ilçesindeki evinde de arama yapıldı. Seri sapığın, gasp ettiği ziynet eşyalarını kuyumcularda bozdurarak evinin kirasını ödediği ortaya çıktı. Tutuklanan Cengiz Ö.'nün eşi N.Ö.'nün de polise, "Bu adam her şey yapabilir. Beni de fantezilere zorlardı" dediği öğrenildi. Bir kadının ise sapığın elinden "Hamileyim, ne olur bana tecavüz etme" diyerek kurtulduğu öğrenildi.