kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
FUHUŞTAN SABIKALI ÇIKTILAR... Baskında yakalanan kadınların daha önce fuhuş suçundan sabıkalı olduğu belirlendi. Suçüstü yakalanan kadınlar 5 erkekle 3 saat karşılığında 500 dolara anlaştıklarını anlattı.

Kahramanmaraş'ta mum ışığında grup seks

Sırrıberk ARSLAN SABAH
K.Maraş'ta hırsızlık ihbarı üzerine bir inşaat şantiyesine yapılan baskında beş kadın ve beş erkek, 'mum ışığında' grup seks yaparken yakalandı..
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bir inşaat şantiyesinde hırsızlık yapıldığı ihbarıyla gittikleri yerde 5 kadın ve 5 erkeği grup seks yaparken suçüstü yakaladı. Önceki gece saat 23.30 sıralarında 155 Polis-İmdat hattını arayan bir kişi, Kahramanmaraş- Kayseri Karayolu İsmet Karaokur Bulvarı üzerindeki 10 katlı bir binanın inşaat olmasına rağmen 7. katında hafif bir ışık göründüğünü, hareketli gölgeler olduğunu, inşaat malzemelerinin çalınıyor olabileceğini bildirdi. Bunun üzerine Ahlak Bürosu ve Hırsızlık Bürosu ekipleri, inşaatın etrafını sarıp bir süre izleme yaptı. Polisler ihbarda belirtildiği gibi 7'nci katta hafif bir ışık ve hareketli görüntüler belirledi.

2 KARDEŞ, 2 AMCA OĞLU
Polisler ellerindeki projektörlerle söz konusu kata yaptıkları baskında, D.G. (17) A.İ. (17) C.D. (18), M.İ. (19) ve Ş.T. (17) adlı genç kızlarla, R.U., K.U., H.U., H.U. ve O.B. adlı erkekleri mum ışığında toplu seks yaparken suçüstü yakaladı. Yakalanan kadınların daha önce de "fuhuş yapmak" suçundan sabıkaları bulunduğu ortaya çıkarken, erkeklerden R.U. ve K.U.'nun kardeş, H.U. ve H.U.'nun ise amca çocuğu oldukları öğrenildi. Yakalanan kadınlar, erkeklerle 3 saat karşılığında 500 dolara anlaştıklarını, "polise yakalanma riski bulunmadığı" için de erkeklerin teklifi üzerine inşaatı kabul ettiklerini söylediler.