kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
EVLENECEKTİ ... Hastalığı nedeniyle işten ayrılan Nergiz Özcanik, 2006 yılında nişanlanmıştı.

Ayak parmağındaki morluk sonu oldu

Ayak parmağındaki morluk için iki yıl tedavi gören Nergiz Özcanik, kurtarılamadı. Ablası "Teşhis koyamadılar" derken doktorlar olayı Sekroderma adlı damar hastalığına bağladı..
İstanbul'da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nde 4 yıl iletişim elemanı olarak görev yapan Nergiz Özcanik (35) ayak parmağında meydana gelen morlukla ortaya çıkan hastalık sonucu yaşamını yitirdi. Özcanik, 2005'te özel bir hastaneye giderek muayene oldu ancak morluğun nedeni tespit edilemedi. Özcanik'e, son olarak gittiği Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde morluğun 'Sekroderma' denilen ve şeker hastalığı gibi damar tıkanmasından kaynaklanan bir enfeksiyon hastalığından kaynaklanabileceği belirtildi. Nergiz Özcanik, 2006'da rahatsızlığı nedeniyle işten ayrıldı. Bu arada bir medya grubunda ulaştırma elemanı olarak çalışan Zekeriye Peçe ile tanışıp nişanlanan Özcanik düğün hazırlıkları yapmaya başladı.

'GEREKEN HER ŞEY YAPILDI'
Ancak 1 Kasım 2007'de ağrıların dayanılmaz hale gelmesi üzerine acilen Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın 23 günlük tedaviye rağmen kurtarılamadı. Abla Özcanik kardeşine bir türlü teşhis konulamadığını savunurken Marmara Üniversitesi Başhekimliği: "Vücuttaki bağ dokusunu ilgilendiren bu hastalık damar tıkanıklığı gibi belirtilerle ortaya çıkıyor. Tüm tıbben gerekli müdahalelere rağmen, kötü seyirli olduğu için hasta kaybedildi."