kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Babalık onları çok değiştirdi

Hollywood'un birçok ünlü aktörü, baba olmadan önce yaşadıkları düzensiz hayatlarıyla dikkat çekiyordu. Baba olduktan sonra tepeden tırnağa değişen bu ünlü aktörlere baba olmanın sorumluluğu yaramışa benziyor..
Oğlu hayatını kurtardı
Geçtiğimiz günlerde oğlunun 'Melek Adam Sendromu'na yakalandığını açıklayan Colin Farrell, baba olmadan önce barlarda sabahlıyor ve tek gecelik ilişkiler yaşıyordu. Sevgilisi Kim Bordenave James'i doğurunca alkol tedavisi gören Farrell, "Oğlum beni kurtardı" diyor.

Demi'nin kızları onu olgunlaştırdı
Demi Moore'la evlenmeden önce gece kulüplerinin müdavimi olan 29 yaşındaki aktör Ashton Kutcher, Moore'la evlendikten sonra onun Bruce Willis'ten olan kızlarına babalık yapmaya başladı. Kutcher'ı en az öz babaları kadar sevdiğini söyleyen Rumer, Scout ve Tallulah ona takma bir isim bile takmış: MOD (My Other Dad: Benim Diğer Babam).

Yıllar sonra babasını affetti

Ünlü aktris Lindsay Lohan, üç yıldır görmediği babasıyla rehabilitasyon kliniğinde tedavi görürken buluştu. Kızıyla barışmadan önce iki yıl hapiste kalan Michael Lohan, Lindsay'in kendisini affetmesiyle hayatında yeni bir sayfa açtı.

İlk oğlunu çok ihmal etti

"En büyük oğlum Cameron'ı yetiştirirken berbat bir babaydım. Bu yüzden kokain bağımlısı olmuştu. Ama Catherine Zeta Jones'tan olan çocuklarım Dylan ve Carys'de aynı hataları yapmadım" diyor Michael Douglas.

Kumar artık gerilerde kaldı

Ben Affleck, Jennifer Garner'la evlenmeden önce Hollywood'un çapkın bekarlarından sayılıyordu. Kumara olan düşkünlüğüyle tanınan Affleck, sonunda Garner'la evlenerek duruldu. Kızları Violet'in doğumuyla iyice değişen ünlü aktör, "Eskiden sorumluluklarımı bilmezdim" şeklinde konuşuyor.
Haberin fotoğrafları