kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Duygusuz olanların fazla dostu olmaz!

Şarkıcı Gülay Eralp'ın, "Sanatçıdan dost olmaz" sözü, eski bir tartışmayı yeniden gündeme getirdi. Bu görüşe katılmayan Gülben Ergen'e göre duygusuz insanların dostu olmaz..
Bir dönem Hülya Avşar, "Sanatçıdan dost olmaz" demiş ve tepkileri üstüne çekmişti. Şimdi, Gülay Eralp'ın; "Sanatçıdan dost olmaz. Bu camiada kimse kimseye yardım etmez, ayak kaydırırlar. Benim de önümü kestiler, ekmeğimle oynadılar" demesi ortalığı karıştırdı. Birçok ünlü Gülay'a hak verdi, birçoğu katılmadı.

Emel
Bu, tamamen insanın karakteri, hayata bakışıyla ilgili. Mesela ben hümanist bir insanım. Bundan daha ahmakça bir teori yoktur herhalde. Madem bu meslekte dost olunmuyor, en dost olunan meslek hangisi bana bir yol gösterin...

Yeşim Salkım
Bu düşünceye katılıyorum. Rekabetin olduğu her yerde her zaman insanlar kendi çıkarları doğrultusunda hareket eder. Önemli olan sanatçı dostunu dikkatle seçebilmek, onunla aynı yolda yürüyebilmek ve ona destek olmaktır.

Yeliz
Bazı isimler, kendilerine rakip gördükleri kişilerin ekmekleriyle oynayabiliyor. Ama ilahi adalet her zaman tecelli eder. Yine de ben şanslıyım, çünkü az sayıda da olsa, egolarından arınmış sanatçı dostlarım var.

Yonca Evcimik
Eğer sanatçılar bulundukları yere hak ederek, hazmederek gelmişlerse, şöhretin gelip geçici olduğunun farkına varıp, egolarından kurtulabilmişlerse; dost olmamak için bir sebep göremiyorum.

Tarık: Her canlı dostumdur
Bana zarar vermeyi düşünmeyen her varlıkla ben kendimi dost ilan ediyorum. Bu köpek de olabilir, kedi de! Her canlı benim dostumdur. l

Gülben Ergen: Dost olmayı becermek gerek!

Elbette sanatçıdan dost olur.Aslında dost olmayı becerebi-lenlerin dostları olur. Dostluk-lar emek ve özen ister. Bencilve duygusuzlarınsa fazla dos-tu olmaz. Sevgi emek ister.
Haberin fotoğrafları