kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ferhat Yıldırım Çiğdem Durmuş Gül Durmuş

Eski eşine verdiği randevu sonu oldu

Yalçın BEL - Fatih ULAŞ SABAH
Kadıköy'de Rıdvan Akyol, görüşmek için randevulaştığı eski eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından öldürüldü. Polis, olayla ilgili olarak 3 kişiyi gözaltına aldı..
İstanbul dün yine bir aşk cinayetine sahne oldu. Kadıköy Yenisahra Atatürk caddesi üzerinde dün saat 01.00'de meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Rıdvan Akyol (31), geçen yıl ayrıldığı eski eşi Çiğdem Durmuş (29) ile görüşmek için randevulaştı. Çiğdem Durmuş, randevu yerine kardeşi Gül Durmuş ve sevgilisi olduğu öne sürülen Ferhat Yıldırım'ın da (27) bulunduğu otomobille geldi. Rıdvan Akyol da otomobile bindikten sonra grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

TELEFONLA YARDIM İSTEDİ
Kendisine saldıran üç kişiden kurtulmak için kaçarken bir gecekondunun kömürlüğüne sığınan Akyol, bu sırada bir arkadaşını telefonla arayıp, "Beni öldürecekler, polise haber ver" dedi. Akyol'u kovalayan Ferhat Yıldırım, Çiğdem ve Gül Durmuş, genç adamı kömürlükten çıkardı. Daha sonra Ferhat Yıldırım elindeki bıçakla Akyol'u 10 yerinden bıçakladı. Rıdvan Akyol olay yerinde hayatını kaybederken üç zanlı otomobille olay yerinden kaçtı. Gürültülere uyanan sokak sakinleri durumu polise ihbar etti. Polis ekipleri, olaydan yaklaşık 3 saat sonra Çiğdem Durmuş, Gül Durmuş ve Ferhat Yıldırım'ı kaçtıkları otomobille birlikte yakaladı. Zanlıların, sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

KAÇARAK EVLENDİLER
Yakınları, Çiğdem Durmuş'un Rıdvan Akyol'la 12 yıl önce tüm engellemelere rağmen kaçarak evlendiğini, bu yüzden ailesiyle yıllarca konuşmadığını söyledi. İki kız çocukları olan çiftin aralarında başlayan şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçen sene anlaşarak boşandıkları, ancak aralarında bu kez çocuklar yüzünden tartışmalar yaşandığı belirtildi. Çiğdem Durmuş'un, eşinden ayrıldıktan sonra Rıdvan Akyol'u bıçakladığı iddia edilen Ferhat Yıldırım ile birlikte olmaya başladığı öne sürüldü.
Haberin fotoğrafları