kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

5 günlük hava tahmini-HARİTALI

Yeni Haber
Yurdun iç ve batı kesimlerinde yağmuş ve sağanak şeklinde görülen yağışların Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağış alan yerlerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmamacak. Güney ve Güneydoğu, akşam saatlerinden itibaren Marmara'da kuzeydoğu yönlerinden hafif arasına orta kuvvette esecek.


DENİZLERDE HAVA


BATI KARADENİZ'de akşam satlerine kadar fırtına, gece batı karadeniz ve ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Karadeniz parçalı ve çok bulutlu, batısı sağanak yağışlı, Düzgar: doğu ve kuzeydoğudan, doğu Karadeniz'de 2 ila 4 batısında 4 ila 6, batı Karadeniz'de 6 ila 8 gece 5 ila 7 kuvvetinde, dalga: doğusunda 0,5 ila 1,5m. batısında 4,0 ila 5,0m. gece 3,0 ila 4,0m. görüş: iyi, yağış anında orta.

MARMARA çok bulutlu ve yağmurlu, rüzgar; güney ve güneydoğu öğleden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4 gece batısında 4 ila 6 kuvvetinde, dalga: 0,5 ila 1,0m. gece batısında 2,0m. görüş: iyi, yağış anında orta.

EGE çok bulutlu ve sağanak yağışlı, rüzgar; kuzey ege'de batı ve güneybatı öğleden sonra kuzeybatıdan 3 ila 5 gece kuzeydoğudan 5 ila 7, güney ege'de batı ve güneybatı öğleden sonra kuzeybatıdan 3 ila 5 sabah 6 gece açıkları 5 ila 7 kuvvetinde, dalga: 2,0 ila 3,0m. görüş: iyi, yağış anında orta.

AKDENİZ çok bulutlu ve sağanak yağışlı, rüzgar: batı ve güneybatı doğusu sabah kuzeybatı gece kuzeydoğu batı kıyıları güneydoğdan 2 ila 4 batısı 3 ila 5 kuvvetinde, dalga: 0,5 ila 1,5m. batısında 2,0m. görüş: iyi, yağış anında orta..