kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Nilüfer - Nükhet Duru

Kayahan benim için hayal kırıklığı

Gündüz kuşağı programlarını ve canlı yayını kabul etmeyen Nilüfer bu kuralını 35 yıllık dostu Nükhet Duru için bir seferliğine bozdu..
Nükhet Duru'nun sunuculuğunu yaptığı 'Duru Muhabbetler' adlı programa konuk olan Nilüfer, yıllar sonra ilk kez bir canlı yayına katıldığını ve 35 yıllık arkadaşı Nükhet Duru için, kadın programlarına çıkmama kuralını bir seferliğine bozduğunu söyledi. Nükhet Duru'nun kendisini telefonla davet ettiğini söyleyen Nilüfer, günümüz gençlerinin niye birbirleri hakkında konuştuklarını anlamadığını Nükhet Duru ile aralarında yaşanan kırgınlığa rağmen bir kere bile birbirleri hakkında kötü konuşmadıklarını vurguladı.

ALTI YIL KONUŞMADILAR
Nilüfer ile Reha Muhtar'ın beraberliği döneminde; Reha Muhtar'ın başında olduğu Show Haber'de Nükhet Duru'nun görüşmediği babasının görüntüleri yayınlandığı için altı yıl küs kalan ikili geçen yıl barışmıştı. Programda kendisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Nilüfer şunları söyledi: "Pişmanlıklar tabii ki vardır. Pişmanlık duymayacak bir insan düşünemiyorum. Ama pişmanlıklarım çok ciddi, hayatımın yönünü değiştiren şeyler değillerdi."

KAYAHAN YANLIŞ YAPTI
Bestelerini seslendirdiği Kayahan ile mahkemelik olan Nilüfer eski dostu hakkında da şunları söyledi: "Kayahan ile karşılaştığımda tabii ki ondan selamımı esirgemem, başına bir şey gelse, yine yanında olacak ilk insanımdır. Ama artık iş anlamında birlikte olabilmemiz imkansız. Çünkü büyü bozuldu. Bence yanlış yaptı. Dostunuzun samimiyetine güvenmek, onun sizin sevdiğini bilmek ve bundan emin olmak çok önemlidir benim hayatımda. Gerçekten birbirini seven iki insandık. Ya da ben öyle biliyordum. O yüzden bu kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım."
Haberin fotoğrafları