kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Suri iki yaşında bile değil ama gardırobu Chanel dolu!

Tom Cruise ve Katie Holmes'ün 18 aylık kızları Suri, bu yaşta şıklığıyla dikkat çekiyor. Annesi tarafından özenle giydirilen küçük Suri'nin dolabı, Chanel ya da Burberry gibi ünlü moda markalarından geçilmiyor!..
O Hollywood'un en şanslı bebeklerinden! Doğduğu andan itibaren tüm gözlerin üzerinde olduğu Suri, lüks ve rahatlık içindeki yaşamıyla dikkat çekiyor. Babası Tom Cruise ve annesi Katie Holmes'ün üzerine titrediği minik Suri'nin bakımıyla, ebeveynlerinin bağlı bulunduğu Scientology tarikatına mensup iki dadı ilgileniyor. Henüz 18 aylık olan Suri'yi Holmes, özenerek giydiriyor. "İleride kızımın bir moda ikonu olmasını istiyorum" diyen Holmes, Suri'nin kıyafetlerinde tercihini genellikle Chanel ve Burberry'den yana kullanıyor.

SURI SANKİ BİR YETİŞKİN GİBİ
Her sabah erken kalkan Suri annesiyle birlikte alışverişe çıkmaya bayılıyor. Hatta kendisine alınan kıyafetlerin poşetlerini bile kendisi taşıyor. Katie Holmes'a yakın kaynaklar, güzel aktrisin kızına arkadaşıymış gibi davrandığını söylüyor ve ekliyor: "Katie, Suri'ye bir çocukmuş gibi değil sanki yetişkin biriymiş gibi davranıyor. İsteklerine ve beklentilerine çok önem veriyor." Scientology tarikatına göre çocukların isteklerinin karşılanması gerekiyor bu nedenle Suri ne istese anne ve babası ikiletmeden yapıyor. Kendi iradesine göre yaşayan Suri'nin bu sayede daha bilinçli bir birey olacağına inanılıyor.
Haberin fotoğrafları