kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Çelebi'yle Mansız arasındaki sır merak uyandırdı

MUSTAFA DERYAHAN MAGAZİN
Jüri üyeliği yaptığı 'Buzda Dans' adlı yarışmaya bu hafta telefon aracılığıyla katılan Sema Çelebi, İlhan Mansız'ın özel hayatıyla ilgili önemli şeyler öğrendiğini söyledi ancak bu sırrı açıklamadı!..
Ekranların sevilen yarışmalarından 'Buzda Dans'ta bu hafta da rekabet had safhadaydı. Yarışmanın bu haftaki bölümünün galibi milli futbolcu İlhan Mansız oldu. Türk Sanat Müziği şarkıcısı Umut Akyürek ise başarısız bir performans sergiledi ve yarışmaya veda etti. Geçtiğimiz hafta yarışmacı arkadaşı Magic Necmi'ye tokat atarak tepki çeken Atilla Taş, bu hafta ondan özür dileyerek gönlünü aldı.

ATİLLA TAŞ İTİRAZ ETTİ
Yarışmanın jürilerinden Sema Çelebi, gözünden ameliyat geçirdiği için bu hafta yarışmaya telefonla katıldı. Sözlerine, retinasının yırtıldığını ve kör olma tehlikesi atlattığını belirterek başlayan Çelebi, telefonla da olsa yarışmanın hararetini yükseltmeyi başardı. Geçtiğimiz haftalarda yarışmacılardan Hasan Yılmaz ile tartışan Çelebi; bu kez de Atilla Taş ile birbirine girdi. Çelebi, Atilla Taş'ın performansına 2 puan verince, ünlü şarkıcı avaz avaz bağırarak puanına itiraz etti.

3 KİŞİ BİLİYOR
Yarışmacılardan İlhan Mansız'ın performansını çok beğendiğini belirten Sema Çelebi, programa yaptığı bağlantı sırasında ünlü futbolcunun özel hayatıyla ilgili şeyler anlatarak herkesi şoke etti. Çelebi, İlhan Mansız'a şu sözlerle seslendi: "İlhan'cığım, senin özel hayatınla ilgili çok önemli bir gelişmeden haberdar oldum ve senin adına gerçekten çok mutlu oldum. Ancak öğrendiklerimi şimdilik kimseye açıklamayacağım. Bu sırrı senin ve benim dışımda sadece bir kişi daha biliyor. Bu konuyu önümüzdeki hafta seninle bir araya gelip konuşuruz."
Haberin fotoğrafları