kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yayaya çarpıp kaçtılar

Yeni Haber
Sosyete terzisi olarak bilinen Canan Yaka ile şarkıcı Selçuk Ural'ın kızı Aslı Ural'ın kullandığı otomobil ile bir seyyar satıcıya çarptıktan sonra kaçtığı iddia edildi.

Kaza ihbarını alıp bölgede arama yapan polis Aslı Ural ile içinde 2 arkadaşının bulunduğu otomobili olay yerinden 1 kilometre uzaklıkta durdurdu. Emniyete götürülen şahıslar kameraları görünce polis aracından inmemek için uzun süre polise direndi. Başından yaralanan ve bacağı kırılan yaralı ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Beşiktaş Ihlamur Deresi Caddesi üzerinde, Aslı Ural kullandığı 34 EC 859 plakalı otomobil ile kahvaltılık satmak için işe çıkan Hikmet Bilir isimli bir vatandaşa çarptı. Yanında bulunan 2 arkadaşıyla eğlenceden döndüğü öğrenilen Aslı Ural ve arkadaşlarının kaza sonrası yaralıyı olay yerinde bırakıp kaçtıkları ileri sürüldü. Polisin yaptığı çalışma sonrası zanlılar kısa süre sonra olay yerinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Fulya Çimen Sokak'ta yakalandı. Yaralanan Hikmet Bilir ise sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hikmet Bilir'in hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Polislerce gözaltına alınan Aslı Ural ve arkdaşları Beşiktaş Merkez Karakolu'na götürüldü. Ural ve arkadaşları kameraları karşısında görünce polis aracından inmek istemedi. Polis, Ural ve arkadaşlarını güçlükle ikna edebildi. Bu arada kısa süre sonra karakola Aslı Ural'ın annesi Canan Yaka da geldi. Yaka karakola girerek kızıyla görüştü. Sorgulandıktan sonra alkol muayenesi için Adli Tıp Kurumu'na götürülen Ural'ın 165 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Aslı Ural'ın daha önce ünlü mafya babası Alaattin Çakıcı ile ilşkisinin olduğu orataya çıkmıştı. Annesi Canan Yaka da bu ilişkiyle ilgili Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde ifade vermişti.

(CHA)