kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Banu Alkan Nihat Doğan Yeşim Salkım Deniz Pulaş

Aşk konusunda uzlaşamadılar

İlker GEZİCİ
atv'nin yeni yarışma programı 'Kadınlar ve Erkekler' basına tanıtıldı. Tatlı-sert tartışan dört ünlü jüri üyesi, aşkın ne olduğu konusunda bir türlü anlaşamadı..
Atv'nin yeni yarışma programı 'Kadınlar ve Erkekler' Darüşşafaka Çetin Berkmen Tesisleri'nde basına tanıtıldı. Toplantıda jüri üyeleri Banu Alkan, Nihat Doğan, Yeşim Salkım, Deniz Pulaş hazır bulundu. Dört ünlü jüri üyesi, bir türlü aşkın ne olduğu konusunda anlaşamadı. "Aşk konusunda en tecrübeli benim" diyen Banu Alkan'a Salkım, "Ben de sizin kadar tecrübeliyim" cevabı verdi. Nihat Doğan ise, kadınların erkeklerden daha duygulu olduğunu söyleyen Salkım'a "Erkekler bir kere ağlar ama tam ağlar" dedi. Gazetecilerin Doğan'ın aşk hayatıyla ilgili sorularına Yeşim Salkım, "İlahi aşk var, ana aşkı var" diye tepki gösterdi. Nihat Doğan da "Aşk demagojisi yapmayın Yeşim Hanım" diye konuştu. Salkım, "Senin psikiyatriste ihtiyacın var" diyerek şarkıcıya tepkisini sürdürdü.

KAZANANA BÜYÜK ÖDÜL
Yarışmaya katılacak 9 erkek bir evde yaşayacak. Erkekler kadınların dilinden anlayabilmek için eğitim ve testlerden geçecek. Yarışmayı kazananı büyük bir para ödülü bekliyor.