kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Prodüktör ve spikere tuzak

Enis YILDIRIM ANKARA
Terk edilmeyi hazmedemeyen psikolog TRT'de prodüktör olan eski sevgilisi ile spiker arkadaşını internete düşürdü. Polis doktoru arıyor..
Terk edilmeyi hazmedemeyen psikolog Dr. Ufuk Ö., TRT'de prodüktör olarak görev yapan eski sevgilisi M.B. ile spiker arkadaşı L.F.'den intikam alabilmek için akıl almaz bir plan hazırladı. İki çıplak kadın fotoğrafını, sevgilisi M.B. ve arkadaşı L.F.'nin isim ve telefonlarıyla internette yayan Dr. Ufuk Ö., ikilinin şikâyeti üzerine polis tarafından aranmaya başladı. İddialara göre, TRT Ankara Radyosu'nda prodüktör olarak görev yapan M.B., Sağlık Bakanlığı'nda görevli psikolog Dr. Ufuk Ö. ile 5 yıldır süren ilişkisini, aralarındaki anlaşmazlıkların artması üzerine bir süre önce bitirme kararı aldı. M.B., bu ilişkiye devam edemeyeceğini belirterek, Ufuk Ö.'den kendisini bir daha aramamasını istedi.

5 YILLIK AŞK BİTİNCE...
Terk edilmeyi hazmedemeyen Dr. Ufuk Ö., önce sevgilisini, ardından da ilişkilerinin bozulmasından sorumlu tuttuğu sevgilisinin TRT'de spiker olarak çalışan arkadaşı L.F.'yi telefonla arayarak, 'Sen ve Füs... öleceksiniz' diye tehdit etmeye başladı. Tehditlerle yetinmeyen Ufuk Ö., sevgilisi ve arkadaşının cep ve ev telefonlarını internet aracılığıyla yaymaya başladı. Ufuk Ö., internetten bulduğu iki çıplak kadın fotoğrafını da eski sevgilisi ve arkadaşıymış gibi www. netloog. com adlı siteye koydu. Ufuk Ö.'nün intikam için yaptığı çirkinlikleri öğrenen prodüktör M.B. ve Spiker L.F., Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılığın talimatı doğrultusunda polis, psikolog Dr. Ufuk Ö.'yü arıyor.