kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Levhaları takip etti, ölüme gitti

Erdoğan YAPIK SABAH
İstanbul'da, Şile-Sarıgazi levhasını takip eden otomobil, 5 metrelik su dolu çukura düştü. Araçtaki 4 kişiden biri boğularak öldü..
İstanbul Ümraniye'de, kavşak çalışmasının ortasında kalan içi su dolu 5 metrelik çukura düşen otomobildeki Adem Ergen (36) isimli bir kişi hayatını kaybetti. Ergen ile arkadaşları, Mustafa Torun, Niyazi Sekmen ve Selahattin Uysal önceki gece Levent'te alkol alıp eğlendiler. Gece yarısı ise evlerine gitmek için Anadolu yakasına geçtiler. Ümraniye'deki bir restorana giderek alkol almaya devam etmek istedi. İddiaya göre, aşırı alkollü oldukları gerekçesiyle restoran görevlileri tarafından içeri alınmayan arkadaşlar, Samandıra'ya gitmek üzere yola çıktı. Mustafa Torun'un kullandığı otomobil, Ümraniye Alemdağ Caddesi'ne geldiğinde Şile yönünü gösteren trafik işaretlerini takip etti.

ARKA KOLTUKTAYDI
Hiçbir işaret levhasının bulunmadığı yola giren Torun'un kullandığı otomobil, içi yağmur sularıyla dolu 5 metrelik çukura düştü. Arka koltuktaki Ergen otomobilden çıkamadı ve boğularak hayatını kaybetti. Kaza öncesinde yol ortasında çukur olduğunu göstermeyen herhangi bir uyarı tabelasının bulunmadığı yere, kazanın ardından bir tabela ve dubalar konuldu.
Haberin fotoğrafları