kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

CHP'ye 5 yıldızlı kamp

Şenol ATEŞ/ANKARA
AK Parti'nin gelenek haline getirdiği, MHP'nin de yapmaya başladığı kamp modasına CHP de uyarak kamp kararı alındı. Bütün milletvekillerinin eşleri ve çocuklarıyla katılacağı kamp, 16-18 Kasım tarihleri arasında İzmir Çeşme'de yapılacak. Kampa, milletvekili seçilemeyen ama Merkez Yönetim Kurulu'na (MYK) üye olan yöneticiler de katılacak. Kampa, Baykal'a karşı Haluk Koç'u destekleyen CHP grubundaki milletvekillerinin de katılması bekleniyor.

HEDEF YEREL SEÇİM
Kamp ile seçimlerle birlikte yenilenen CHP grubundaki vekillerin, hem kendi aralarında, hem de MYK ile kaynaşmaları ve sıcak ilişki kurmaları sağlanacak. Böylece, önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olunması amaçlanıyor. Üç günlük kampta, CHP lideri Deniz Baykal bir açış konuşması yaparak gündemdeki konuları değerlendirecek. Ancak, Baykal daha çok milletvekillerini dinleyerek onların görüşlerini almayı planlıyor.

SHERATON OTELİ'NDE
CHP kamp için, Çeşme'deki Sheraton Oteli'ni tercih etti. Otelde vekiller isterse, Botanica Termal SPA Merkezi'nde dev akvaryumlu bir odada günün yorgunluğunu atabilecek. Milletvekilleri dünyaca ünlü Thai Evleri'nde Balili masözlerin masajlarından ve aroma terapilerinden de faydalanabilecek. Otelde, ayrıca Fin hamamı, jakuzi, fitness salonu yer alıyor.