kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Üzüntüsünden gelmedi

ANKARA
Bülent Ecevit, ölümünün 1'inci yıldönümünde sevenleri tarafından anıldı. Rahşan Ecevit, çok üzgün olduğu için Devlet Mezarlığı'ndaki törene katılmadı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Üzüntüsünden gelmedi
Geçen yıl kaybettiğimiz eski başbakanlardan Bülent Ecevit, ölümünün 1'inci yıldönümünde Devlet Mezarlığı'nda anıldı. Başkente gelen vatandaşlar, Karaoğlan için sevgi seli oluşturdu. Anma törenine Rahşan Ecevit katılmazken, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, DSP Milletvekili Emrehan Halıcı ve binlerce vatandaş hazır bulundu. Ecevit posterleri taşınırken, bazı vatandaşlar gözyaşlarına hâkim olamadı. Sezer, Rahşan Hanım'ın anma törenine katılmamasıyla ilgili bir soru üzerine, "Rahşan Hanım, Bülent Ecevit'le ilgili törenlerde çok üzülüyor. Onun için katılmadı. Böyle günlerde birbirlerine olan sevgilerinin ne kadar büyük olduğunu görüyoruz" dedi.

DEMİREL DE UNUTMADI
SHP de Ecevit için kabri başında ayrı bir etkinlik düzenledi. SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Ecevit'in mezarına çiçek bırakmasının ardından saygı duruşunda bulundu ve partililerle birlikte dua okundu. 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de, yıllarca siyasi rakibi olan Bülent Ecevit'i ölümünün birinci yıldönümünde unutmadı ve Rahşan Ecevit ile DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'e birer taziye telgrafı gönderdi.
Haberin fotoğrafları