kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Behzat Uygur Süheyl Uygur

En yakışıklı yıllarım kadın olarak geçti

BÜLENT İPEK MAGAZİN
'Güldüren Şüphe' adlı oyunda beş yıldır abisi Süheyl Uygur ile kadın kılığına giren Behzat Uygur: 350 külotlu çorap, 150 takma kirpik ve 30 çift kadın ayakkabısı eskittim..
Behzat Uygur'un, kardeşi Süheyl Uygur ile birlikte kurduğu Genç Uygurlar Tiyatrosu yeni sezonda kapılarını yoğun istek üzerine beş yıldır sergiledikleri 'Güldüren Şüphe' adlı oyun ile açtı. Oyunda Behzat Uygur ve Süheyl Uygur birbirinden güzel iki kadın kılığında seyirci karşısına çıkıyor. Ancak beş yıldır oyun için kadın kıyafetleri giyerek sahneye çıkan Behzat Uygur, artık bu rolden sıkıldığını ve yılbaşında oyunu tamamen bitireceklerini söyledi. "En yakışıklı yıllarımı kadın olarak geçirdim" diyen Uygur, sözlerine şöyle devam etti: "Beş yılda tam 350 külotlu çorap, 150 takma kirpik ve 30 çift kadın ayakkabısı eskittim. Yüzüme çok ağır makyajlar yapıldı. O kadar güzel bir kadın oluyorum ki, her oyunun bitiminde kulis kapısında birileri beni bekliyor..."

KADINLIKTAN SIKILDIM
Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde bu hafta perşembe ve cuma günleri sahnelenmeye başlayacak olan 'Güldüren Şüphe'nin yılbaşında biteceğini belirten Uygur; "Yeni yılda iki farklı oyun ile seyirci karşısına çıkacağız" diyerek ekledi: "Kadın rolünden çok sıkıldım, uzun bir süre kadın olmayacağım."