kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Heroes'un kahramanları arttı

Son yılların en çok konuşulan dizilerinden Heroes'un ikinci sezon bölümleri 11 Kasım'da CNBC-e'de başlıyor. Diziye bu sezonda yeni kahramanlar katılıyor..
CNBC-e ekranlarında geçen yıl 'Sıradan insanlar, sıradışı yetenekler' sloganıyla gösterilen Heroes', tüm dünya ile birlikte Türkiye'nin de en popüler dizilerinden biri haline geldi. 'Heroes'taki içimizden biri gibi görünen ama 'insanüstü' diyebileceğimiz yetenekleri olan kahramanlar, sezon boyunca bu yetenekleri kullanmayı öğrendiler. Kısa bir süre sonra da yolları birbirleriyle kesişti... Dizinin 11 Kasım Pazar günü saat 22.00'de başlayacak ikinci sezonunda, tanıdığımız karakterlerin akıbetini öğrenecek, aynı zamanda da yepyeni süper kahramanlarla tanışacağız.

KENSEİ EFSANESİ
Dizinin en sevimli kahramanı Hiro, kendisini 17. yüzyıl Japonyası'nda bulacak ve büyük efsane Takezo Kensei ile tanışacak. Ama karşısında, hayal ettiğinden farklı bir Kensei bulacak: İçkici ve bencil bir serseri... Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Hiro, olaya kendisi el koyarak efsanenin 'olması gerektiği gibi' gerçekleşmesini sağlayacak.