kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Erkekler için üretiyor ama kadınlara güveniyor!

EYLEM BİLGİÇ GÜNAYDIN
Gül-Bay Tekstil'le, 'Days in Colours' adında bir ev tekstil koleksiyonu hazırlayan erkek giyim markaları Damat, Tween ve ADV'nin sahibi Orka Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu: Kadın müşterimiz fazla..
* Orka Group olarak Damat, Tween ve ADV'yle çok etkili bir marka gücü yarattık. Bu marka gücünü farklı alanlarda da kullanmak istedik. Sadece ev tekstili değil, farklı alanlarda da başarılı üreticilerle işbirliği yaparak ürün yelpazemizi genişletmeye devam etmek istiyoruz. Türkiye'de emlak sektöründe büyük bir hareketlilik var. Yapılan bu kadar konuttan sonra ev tekstili sektörünün de büyüyeceğini düşündük. Kendi markalarımız, tasarımımızla; ev tekstilinde farklı bir anlayış ortaya koyacağımıza inanıyoruz.

FARKLIYIZ!

* Yaklaşık iki yıl boyunca, birçok üretici firmayla görüştük ve sonunda Gül-Bay Tekstil'le anlaşarak, ev tekstilinde markalarımızı kullanma hakkını onlara verdik. Onlara, tasarım desteği de veriyoruz tabii. Buna iki Türk firmasının güçlü evliliği şeklinde bakabiliriz.

* Tasarıma çok değer veren bir grup olarak; koleksiyonlarımızdaki farklılığı müşterilerimizin de fark edeceğini ve ev tekstilinde de bizi tercih edeceklerini düşünüyorum. Ev tekstili markamız 'Days in Colours' adını taşıyor ve grubumuzun markaları; Damat, ADV ve Tween için özel ev tekstili koleksiyonları hazırlandı.

3 FARKLI SEÇENEK

* 'Days in Colours'ın ADV koleksiyonunu tercih edenler; yazı, güneşi çağrıştıran, canlı renklerin kullanıldığı, rahatlığın ön planda olduğu ürünlerle karşılaşacaklar. Tween koleksiyonu; daha minimalist, insanların ultra modern mekanlarda istedikleri desenlerden oluşacak. Damat koleksiyonu da her zaman olduğu gibi lüksü ve ihtişamı ortaya koyan jakarlı tasarımlardan oluşacak.

* Bizden alışveriş yapan müşteri profiline baktığımızda, yüzde 50'ye yakınının kadınlar olduğunu görüyoruz. Eşlerine, babalarına bir şey almak istedikleri zaman, bizi tercih ediyorlar ya da onları bize yönlendiriyorlar. Bu bizim için büyük bir avantaj. Kadınlar tasarıma ve değişime, erkeklerden daha fazla duyarlı.
Haberin fotoğrafları