kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Koç Ailesi'ne bir torun daha geliyor

15 Mayıs 2006'da kızları Sadberk Leyla'yı kucaklarına alan Ali-Nevbahar Koç çiftinden bir müjdeli haber daha! Nevbahar Koç ikinciye hamile....
21 Ekim 2005'te aile arasında gizlice evlenip sürpriz yapan Ali-Nevbahar Koç çifti, çok kısa bir süre sonra bir sürpriz daha yapıp çocuk sahibi olacaklarını açıklamıştı. Zaten evliliklerinin üzerinden bir yıl geçmeden, Nevbahar Hanım 15 Mayıs 2006'da Amerikan Hastanesi'nde Sadberk Leyla'yı dünyaya getirmişti. Dostlarını şaşırtmayı seven Koç çiftinden bir müjdeli haber daha var; Nevbahar Koç ikinci bebeğine hamile. Anlaşılan Ali-Nevbahar Koç çifti, 1.5 yaşındaki kızları Sadberk Leyla ile doğacak kardeşi arasında fazla yaş farkı olsun istememiş. O dönemlerde Ali Koç'un sürpriz evliliğinin altında baba özleminin yattığı konuşuluyordu. Demek ki, Ali Bey'in baba olma isteğini tek çocuk kesmemiş.

ERKEK TARAFI ERKEK İSTİYOR
Duyduğuma göre hamileliğinin henüz başlarında olan Nevbahar Hanım, tüm aileyi sevince boğmuş. Sadberk Leyla ile ilk kez torun sevgisini tadan anneanne Afet Karacan, Ali Bey'in babası Rahmi Koç ile annesi Çiğdem Simavi de yeni torun müjdesini alınca sevinçten havalara uçmuşlar. Mustafa Koç'un kızları Esra ve Aylin'in ardından erkek veliaht bekleyen Koçlar'ın üçüncü torunu da kız olmuştu. Bakalım bu kez Koç Ailesi'nin erkek torun özlemi sona erecek mi? Umarım Nevbahar Hanım sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirir.