kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yılmaz ailesi mutlu günlerinde... Objektife gülümseyen iki kızları ve karede olmayan oğulları öldü...

Aşk da intiharla başladı

BEDİA CEYLAN GÜZELCE HABER MERKEZİ
Zehirden 3 çocuğu ölünce şüpheli duruma düşen Ali Yılmaz intihara kalkıştı. Ali ve Sevgi 10 yıl önce de evlenmek için intihar etmeye kalkışmış son anda kurtarılmıştı..
Gaziantep'te üç çocuğun ölmesiyle sonuçlanan olayın ardından büyük bir trajedi çıktı. İntiharlarla başlayan bir aşk hikâyesi yine bir intiharla noktalandı. Her şey 10 yıl önce Ali ile Sevgi'nin birbirine aşık olmalarıyla başladı. Yılmaz çifti, ilk mücadeleyi Sevgi'nin ailesine bu aşkı kabul ettirirken yaşadı. Evlenmelerine izin verilmediği için bir akrabalarının evinde tüpü açarak intihar etmek isteyen Ali ile Sevgi tam vaktinde kurtarıldılar. Sevgi'nin babasının trafik kazasında ölmesiyle de evlendiler. On yıl önce evlenen çift evlendikten kısa süre sonra kavga etmeye başladı. Ali Yılmaz çalışmayı pek sevmiyordu. Halı atölyesindeki işini devamlı aksatıyor, evini çoğunlukla abilerinden aldığı para yardımı ile geçindiriyordu. Evdeki kavgalar ve geçim sıkıntısı ekonomik krizle birlikte iyice arttı, hatta Ali Yılmaz işini tamamen kaybetti. Bir çok kez evini terkeden Sevgi Yılmaz evli kaldıkları dokuz yılın ardından geçen yıl evi bir kez daha terketti. Ama geri dönmeyeceğini söylemesine rağmen iki hafta sonra yeniden evine döndü.

KÜFÜR VE TEHDİT
Eve dönüşünün en büyük nedeni Ali Yılmaz'ın Sevgi'yi ve çocukları ölümle tehdit etmesiydi. Sevgi, Ali'nin küfür, hakaret ve şiddete varan davranışlarının ardı arkası kesilmemesi üzerine, geçtiğimiz Ramazan ayının ilk günü belediyenin verdiği yarım ton kömürü ve çocuklarını alarak evden ayrıldı ve annesinin yanına taşındı. Ama Ali Yılmaz üç gün boyunca kavga çıkarıp, genç kadına tehditler savurdu. Bu baskılar sonucunda çocuklarını aldı. Baba Ali Yılmaz, son barışma girişimini yaptığı geçtiğimiz pazartesi günü yaptı ancak Sevgi ikna olmadı. Ali Yılmaz ertesi gün akşamüstü eve çiğ köfte dürüm ve kola sipariş etti. O saatten sonra Yılmaz ve çocuklarının yaşadığı evden duyulan son yaşam belirtisi komşular tarafından gece yarısı duyulan çocukların ağlama, inleme ve çığlık sesleri oldu.