kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Batılı kadınların batıl inançları

Uğur, nazar ya da bir takım batıl inanışlar dünyanın her yanında her kültürde var. Klass dergisi son sayısında sosyetenin ünlü kadınlarına batıl inançlarını sordu.....
Aslı Üstünkaya
Gol atılmasını engelliyormuş
Nazar konusunda çok fazla takıntılı değil. Böyle şeyleri kafaya takmayınca, başına da gelmeyeceğini düşünüyor. Fanatik taraftarı olduğu Beşiktaş maçlarında gole giden rakiplere 'Kaçır,' diye tempo tutuyor ve bu şekilde golün kaçacağına inanıyor.

Feryal Gülman
Nazara inanıyor
Daha önceleri nazar, büyü, uğur gibi hiçbir şeye inanmayan Feryal Gülman, son yıllarda nazarın varlığına inandığını söylüyor. Nazardan korunmak için mutlaka üzerine nazar boncuğu takıyor.

Deniz Berdan
Düşeceğim deyince düşüyor!
İnsanın kötü enerji verdiğinde şanssız durumlarla karşılaşabileceğine inanıyor. Motosiklete binerken, ne zaman 'düşeceğim' korkusunu aklına getirse, düşermiş. Bunun çok basit ve reel bir gerçeklik olduğunun farkına varmış. Bu yüzden hep olumlu düşünmeye çalışıyor.

Begüm Şen
Negatiften uzak duruyor
Kıyafetinin görünmeyen bir yerine nazar boncuğu iliştiriyor. Negatif enerjiye sahip olduğuna inandığı kişilerle görüşmüyor. Kötü enerjili insanların, negatif yanlarını kendisine geçirdiğine ve mutsuzluk verdiğine inanıyor.
Haberin fotoğrafları