kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Genç kızlar, Iglesias’la bol bol fotoğraf çektirdi.

Iglesias kızların ilgisinden sıkıldı

Öner ÖNGÜN / MAGAZİN
Konser için İstanbul'a gelen Enrique Iglesias, eğlenmek için gittiği Reina'da kızların ilgisinden bunalınca, mekânı erken terk etti..
Son albümü "Insomniac"ın dünya turnesi kapsamında konser vermek üzere İstanbul'a gelen ünlü şarkıcı Enrique Iglesias, düzenlediği basın toplantısının ardından ayağının tozuyla soluğu Reina'da aldı. Turne kapsamında Güney Afrika, İsviçre ve İsrail gibi ülkelerden sonra 6. ülke olarak Türkiye'ye gelen Iglesias, organizatör Ahmet San ve beraberindekilerle birlikte Reina'da eğlendi. Yakışıklı oyuncu, Türk genç kızların kendisine olan ilgisinden çok sıkıldı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Devamlı yanına gelip kendisi ile öpüşüp fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarından bunalan yakışıklı şarkıcı çok fazla kalmadan, mekândan ayrıldı. Çıkışta fotoğraflarının çekildiğini gören Iglesias'ın sıkıntısı yüzünden okunuyordu. Tarkan'ın da korumalığını yapan Levent Ağaoğlu eşliğinde gece kulübünden ayrılan Iglesias, daha sonra konser öncesi dinlenmek için soluğu otelde aldı. Ünlü şarkıcı bu akşam İstanbul Arena'da konser verecek.