kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Uzun süredir Malibu'daki lüks malikanesi yerine basit bir karavanda yaşamayı tercih eden Matthew McConaughey'i sevgilisi Camila Alves da yalnız bırakmıyor. Alves, mütevazı kişiliğiyle ünlü aktörün beğenisini kazanıyor.

Herkes bu kadınların yerinde olmak istiyor!

People dergisi tarafından 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilen George Clooney ve Matthew McConaughey, özel hayatlarında çok mutlu günler yaşıyor. People dergisi, yakışıklılıklarıyla birçok kadının hayallerini süsleyen her iki aktörün, şanslı sevgililerini tanıttı..
Biri gerek çevirdiği filmlerle gerekse yakışıklılığıyla Hollywood'un en çok beğenilen aktörlerinden George Clooney... Diğeri de oyunculuk yeteneği ve vücuduyla birçok meslektaşına fark atan Matthew McConaughey. People dergisi tarafından 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilen Clooney ve McConaughey, özel hayatlarında giderek ciddileşen ilişkileriyle dikkat çekiyor.

KIZLAR BASINI SEVMİYOR
George Clooney bir yılı aşkın süredir garson Sarah Larson ile bir ilişki yaşarken, McConaughey de model Camila Alves ile aşk yaşıyor. Clooney, 'Oceans 13'ün çekimlerinde Las Vegas'ta bir otelin barında tanıştığı Sarah Larson'la gün be gün evliliğe yaklaşırken, McConaughey de Dolce&Gabbana reklamında tanıştığı model Camila Alves ile mutlu ilişkisini sürdürüyor. Larson ve Alves da ilişkileriyle ilgili hiç konuşmayarak ve basının önüne çok çıkmayarak benzer bir tablo çiziyor. Her iki kadın da mütevazı kişilikleriyle, sevgililerinin beğesini kazanıyor.
Haberin fotoğrafları