kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tamer Karadaılı

Karadağlı: Bu kadarı fazla artık

Başak ÇOKAN / MAGAZİN
Tamer Karadağlı, eski sevgilisi Deniz Uğur'un "İlişkimiz 2.5 yıldır sürüyordu. Karısını hamile bıraktığını duyunca Tamer'i sette dövdüm" sözleri için "Çok kızdım" dedi..
Tamer Karadağlı, ayrıldığı oyuncu sevgilisi Deniz Uğur'un önceki gün Vatan gazetesinde yayımlanan röportajına tepki gösterdi. Deniz Uğur ile yaşadığı ilişki ortaya çıkınca yeni çocuk sahibi olduğu eşi Arzu Balkan'dan boşanan Karadağlı, "Başından beri konuşmuyorum ve işlerime konsantre olmaya çalışıyorum. Ama konuşulanlar için sadece 'Helal olsun' diyorum. Herkes yaptığı açıklamalardan sorumludur. Konuşmalar insanın kendi kişiliğini ortaya koyar. Beni yaralamıyor ve üzmüyor bu açıklamalar. Çünkü söz gümüşse, sükût altındır" dedi. Karadağlı, kendi annesi hakkında sözleri yüzünden de eski sevgilisine kızdı. Ünlü oyuncu, Deniz Uğur'un "Tamer'in annesi, biz ayrılırken çok üzüldü" sözleri içinse şu yorumu yaptı:

ALAKASI YOK!
"Ailemin bu durumlarla hiç alakası yok. Arzu benim çocuğumun annesidir ve benim yanımda hep farklı bir yeri olacaktır. Ailem de her zaman Arzu ile görüşüp kızımız Zeyno ile ilişki içinde olacaktır. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum. Çünkü çıkan bu son habere çok kızdım. Bu kadarı da fazla artık!"