kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Mehmet Ali Tendik

'Kıza baktın' diye çocuk öldürdüler

Recep AKTEPE SABAH
İki öğrenci grubu arasında kıza bakma kavgasında 13 yaşındaki öğrenci göğsünden bıçaklanıp öldü. Polis, üçü kız 5 kişiyi arıyor..
Antalya'da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Mehmet Ali Tendik (13) akşamüstü evinin yakınındaki parkta bir arkadaşı ile buluştu. İkilinin oturduğu bankın yanındaki masaya üçü kız, beş genç geldi. Öğrenci olduğu sanılan gruptan bir kişi Tendik'in ismi belirlenemeyen arkadaşına bir tokat atarak "Yanımızdaki kıza neden bakıyorsun?" dedi. Kavga sırasında beş kişilik gruptan bir kişi, yanında taşıdığı bıçakla Tendik'i göğsünden bıçakladı. Talihsiz genç, kanlar içerisinde yere yığılırken beş kişi koşarak uzaklaştı.

EŞKALLERİ BELLİ
Ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Tendik yolda öldü. İlköğretim okulu öğrencisinin ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirirken, servis şoförü olan babası Hüseyin Tendik katillerin bulunmasını istedi. Ölümü okulunda da üzüntü yaratan Tendik'in cenazesi Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Polis, Tendik'in yanındaki arkadaşı ve görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkarak öğrenci oldukları tahmin edilen beş kişinin eşkalini belirledi. Katil ve yanındakileri yakalamak için çalışma başlatan polis, olay yerine yakın olan bölgedeki resmi ve özel kuruluşların güvenlik kamera sistemlerini incelemeye başladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor