kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘Çocuk’ karakterini Ege Tanman’ın canlandırdığı filmde, birçok minik oyuncu rol alıyor.

Dünya tozpembe değil hayat acımasız ve zor!

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
Yapımcılığını Sinan Çetin'in üstlendiği 'Çocuk' isimli film, bugüne kadar çekilen çocuk filmlerinin aksine miniklere, tozpembe sandıkları hayatın acımasızlığını gösterecek..
İLİŞKİLİ HABERLER
Dünya tozpembe değil hayat acımasız ve zor!
Televizyon ekranlarında yayınlanan 'Sihirli Annem', 'Selena' ve 'Kara İnci' gibi çocuk dizilerinin aldığı reytingler sinemacıları da harekete geçirdi.

Senaryo değişti
Bu tür dizilere minikler kadar büyüklerin de ilgi gösterdiğini fark eden yapımcılar arasında yer alan Sinan Çetin, 1 milyon doları aşan bir bütçeyle 'Çocuk' adlı bir film çekmeye koyuldu. Çetin'in yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu aslında Galip Tekin yazacaktı. Ancak Çetin'in filmi çekmesi için teklif götürdüğü yönetmen Onur Ünlü, senaryoyu da kendi yazmak isteyince işin rengi değişti. Tekin, 'Evde Tek Başına' filmini hatırlatan bir hikaye kaleme almıştı. Ancak günümüz çocuklarının 'Harry Potter' tarzı filmlere ilgi duyduklarını düşünen Ünlü, animasyon ağırlıklı bir senaryo yazdı. Okulların yarı yıl tatiline gireceği dönemde gösterilecek olan filmde iyilerle kötüler arasındaki mücadele konu ediliyor. Büyük ilgi görmesi beklenen filmde başrolleri Tuba Ünsal, Hayko Cepkin, İlker Ayrık ve 'Babam ve Oğlum' filminde canlandırdığı 'Deniz' karakteriyle kalplerde taht kuran minik oyuncu Ege Tanman paylaşıyor.

Kadro güçlü
Tuba Ünsal filmde çocuklardan nefret etmesine rağmen bir çocuk programı yapan 'Rita' karakterini canlandırıyor. Şarkıcı Hayko Cepkin ise çok zor bir çocukluk geçirdiği için çocuk görmeye dayanamayan televizyon kanalı sahibi 'İsfendiyar' rolüyle seyircinin karşısına çıkıyor. Filme adını veren karakteri canlandıran Ege Tanman ise çocuklardan oluşan bir hırsızlık çetesinin lideri rolünde.
Haberin fotoğrafları